Første drøm om baby

Jeg har drømt og drømt som en gal, siden jeg blev gravid. Eller, altså, jeg har altid drømt meget og altid været god til at huske mine drømme, men det er som om at når jeg er gravid, så drømmer jeg endnu mere.

Det er længere, sammenhængende historier, jeg drømmer. Om alt muligt. Folk jeg kender osv. Og jeg har ventet og ventet på at drømme om babyen, for dengang jeg ventede Klara drømte jeg rigtig meget om baby i maven, og hver gang drømte jeg at det var en pige. Og så har jeg læst et eller andet sted, at nogen og 80 procent af dem som drømmer kønnet, har ret.

Nå, men i nat var jeg så på vej op ad et meget stort bjerg, sammen med to veninder. Maya og Caro. Vi skulle bare op ad det bjerg, for der var sådan en smuk udsigt, og det var meget vigtigt at vi fik set den. Jeg forsøgte at køre baby derop i en barnevogn. Ikke en specielt fornuftig disposition. Det gik dog nogenlunde, men jeg kom langt bagefter de andre. Til sidst blev det simpelthen for stejlt og jeg tog baby op, for at bære HENDE!

Yes, det var en pige! Først opfattede jeg det som om, det var Klara – for det er jo den pige jeg har. Men hun var kun en lille baby og hun så anderledes ud. Hun var lidt uhandy at bære, så de andre hjalp mig med at lave en form for slynge af et stort tørklæde, og så bar jeg hende sådan. Hun var helt stille og tryg. Hun sad bare og så sig omkring.

Da vi endelig kom op på toppen af bjerget, var udsigten helt fantastisk. Der var grønt på bjerget, og fra toppen kunne vi se mindst 7 andre bjerge, og oven over hvert bjerg hang der en helt tydelig regnbue. Vi opdagede også, at der var en regnbue over vores bjerg – vi stod faktisk lige under den. Det var meget meget smukt, selv af en drøm at være. Alle de der regnbuer var sådan meget tydelige, nærmest stiliserede. Som om nogen havde tegnet dem på med tusch.

Nå. Men jeg drømte altså det var en pige. Det håber jeg, jeg bliver ved med.

Ude i virkeligheden, sad jeg så fast i en kø på ring 3 i 45 minutter, fordi der var sket et uheld. Der kørte to brandbiler, en ambulance, en lægeambulance, to politibiler og en falck kranvogn forbi mig. Og til sidst begyndte jeg at tude, fordi det gør jeg bare, når jeg ser udrykningskøretøjer. Jeg kan ikke klare det der med, at nogen er kommet til skade. Det kan jo være nogens forældre, eller nogens børn. Eller nogens søskende.

Uff. Nå. Men der er en dag tilbage på arbejde, i morgen, og så har jeg endelig ferie. I to uger. Og det er så NU det gode vejr kommer!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

7 Responses to Første drøm om baby

 1. Julie skriver:

  Ja, vi skal i sommerhus, men kun en forlænget weekend.
  Og der er KUN en – er jo blevet scannet en gang allerede 🙂

 2. Jeg drømte at jeg skulle ha’ en dreng, men jeg er også totalt utilregnelig 🙂 Sikke en smuk drøm med regnbuer og det hele. Uanset hvad køn I får, får I jo det helt rigtige. Man kan ikke forestille sig det anderledes når man står med den lille i armene. Spændende hvad det bliver. Vil I have det at vide til misdannelsesscanningen?

 3. Ann-Charlotte skriver:

  Held og lykke med barnet. Og ja, når man venter sig, så drømmer man.. meget. Gjorde jeg selv i sin tid. Det er nu snart 20 år siden. ;o) .

 4. Irene skriver:

  He he
  Jamen nu er du jo helgarderet, for det er enten en dreng eller pige …eller begge dele…uhh that´s interesting…..
  Skal i stadig i sommerhus?

 5. Mariahønen skriver:

  Jeg har været til min misdannelsescanning og selvom der var 3 til at kigge efter, kunne de ikke svare på om det blev en pige eller dreng – vi ville ellers også gerne vide det.

 6. nygge skriver:

  Ui, jeg er helt enig: der er rigeligt med mirakel og overraskelse over en fødsel – jeg behøver IKKE at have den spiced ekstra op med også at få at vide om det blev en dreng eller en pige… men jeg blev faktisk overrasket over så mange jeg snakkede med der vælger ikke at få det at vide.
  Julie – jeg skylder dig et svar på spørgsmålet om at rejse i Spanien med en 4-5 mdrs baby. Hvis jeg regner rigtigt er det omkring juni-juli for dig/jer? Jeg er efter 3 år i Barcelona blevet rimelig vant til varmen, men som dansker generelt ville jeg undgå august. Her er simpelthen bare rigtig varmt! Og hvis din søster skal til sydspanien/Madrid så undgå juli og september også… Det er ikke rigtig sjovt at være på besøg når man ikke kan være ude fra 13 til 18 hver dag. Hvis du vil vide mere er du velkommen til at smide mig en mail : )

 7. julie skriver:

  Ja, jeg vil meget gerne have det at vide. Så hvis de ikke kan se det til MD scanningen, så køber jeg en scanning privat senere. Jeg er af den overbevisning, at de fleste fødsler indeholder RIGELIGT med overraskelser i sig selv, og jeg behøver ikke overraskes af kønnet oven i. Og jeg synes, det er nemmere at glæde sig og forberede sig, når man ved hvad der kommer. Tror også det vil være nemmere for Klara at forholde sig til det, hvis vi kan snakke konkret køn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.