Feberredning

Det var Klara som havde feber, og mig som blev reddet. Torsdag stod den på 38.5 og en kindtand sandsynligvis. I hvert fald havde hun hele tiden en finger i munden og sagde av av tand! Det er da kommunikation på et højt niveau?! Om morgnen vågnede hun tidligt – kl 6 – og sagde også av av hovede, og så fik hun lidt flydende panodil og mor her besluttede at aflyse alle egobaserede planer og nurse lidt.

Hvilket betød jeg blev reddet fra torsdagens træning. Kan ellers godt mærke jeg har holdt ferie nogen uger. Vi var der i tirsdags og jeg har stadig ondt i flere udefinerbare muskler omkring arme og ryg.

Men på trods af de 38.5 var Klara inkarnationen af Den Friske 2-årige. Måske var det panodilen, måske gør tænder kun ondt sporadisk? I hvert fald nyttede det ikke noget at forestille sig at blive hjemme hele dagen. Og eftersom Maya jo alligevel skulle have trænet med mig, så måtte hun jo være ledig. Derfor endte Klara og jeg i en villa i vanløse. En villa vi har hørt utrolig meget om, en villa som praktisk taget har taget livet af maya flere gange. Men mon ikke det ender med at være det hele værd? I hvert fald var det et dejligt sted at være, med store lyse rum, nye gulve og stuk. Opvaskemaskine og vaskemaskine – ja, ikke at jeg som sådan brugte dem, men det er altid dejligt at være i et hus med alle de moderne fornødenheder. Det bedste var dog oasen ude bag ved. Lækker, flot træterasse i 2 niveauer, fliseområde med fin lille pool og til sidst lidt køkkenhave med masser af modne hindbær og andet godt. En ret lille have, men totalt skøn. Ville gerne vise et billede af Klara med tæerne plaskende i vandet, men ved ikke om det er så smart med billeder af ens halvnøgne barn, på nettet?

Vi havde en skøn dag og vi billiger på alle måder mayas valg af hus. Skidt med facaden maya, den kan males. Og s-toget hører man faktisk ikke. Jeg kunne godt leve der. Ikke bare bo, men LEVE! 🙂

Men den dag jeg får råd til et hus i Vanløse… ja, det bliver den dag jeg ikke længere er sammen med stoffer, men er hooked op med en eller anden gangster der tjener 8 mill. om året på narko og russiske købekoner. Så hellere 4. salen på amager. Trods alt.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.