Fest uden net, men med tyl

I weekenden var jeg så langt ude, at jeg ikke havde internetforbindelse. Det var skræmmende, men jeg fik det bedste ud af det. Vejret var skønt, folk var søde, stedet var perfekt, maden var rigelig og god. Her er hytten. Uden for lands lov og ret. Under radaren, om man så må sige. Jeg står nede på stranden og tager det her billede.

20120806-113512.jpg

Så du kan nok se, at beliggenheden ikke fejler noget. Der var spil og lege, og snak og hygge. Jeg havde min kjole fra Lady V London på, og et lyserødt låne-pettiskirt indenunder og så de her gule sko til 100 kr. som AB købte til mig i Roskilde. Og jeg kan lige så godt sige det – det ER sjovere at gå til fest i den slags tøj. Selv mænd – helt almindelige, ignorante, heteroseksuelle mænd – sagde til mig wow, sikke en flot kjole! Og senere, da vi blev fulde og dansede løssluppent indtil 04.30, ville alle damerne prøve det magiske skørt og nu vil de alle sammen købe sådan et og være feminine og festlige. Forstår jeg godt. Jeg har tit lyst til at gå i det på arbejde.

20120806-113534.jpg

Hvis du følger med i syre-pose eksperimentet: Som man kan se på dette billede, skaller mine fødder ikke overdrevent meget oven på endnu. De skaller meget nedenunder og i kanterne. Og lidt oven på tæerne.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , . Bogmærk permalinket.

12 Kommentarer til Fest uden net, men med tyl

  1. Pingback: Bryster burde være default! | The CityGirl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.