Fint

Godt så, så har jeg bare en sær blog. Jeg kan ikke sidde og ordne det på arbejde, så det må vente til vi får net derhjemme.

Alt går vel i det nye hus. Stuen er på plads, og resten er anvendeligt.

I nat drømte jeg, at jeg kørte i karrussel med to piger, jeg ikke kendte. I det samme ringede min mobil, og det var en af mine gamle hemmelige elskere (den eneste jeg stadig har kontakt med og har opnået en form for perifert msn-venskab med) og han ville bare snakke. Men samtidig skulle den ene af pigerne i karrussellen (hvor mange r'er, s'er og l'er er der i det ord??) tænde sig en smøg, og for at gøre det, satte hun ild til en tom popcorn spand (som de store man får i biffen, ikk?) og den forsøgte hun så at tænde sin smøg med. En brændende spand. Jeg var flad af grin i drømmen og kunne slet ikke snakke i telefon med ham filejsen.

Der skete flere sære ting, som min hukommelse nu har kasseret som værende unødig information. Det gad den sq alligevel ikke spilde opbevaringsplads på.

Har købt samtlige afsnit af 1. sæson Lost på dvd. Har stadig ikke tv. Har også lånt Twin Peaks på biblo, men man kan åbenbart kun få de første 7 afsnit? Så jeg er så sluttet der hvor en eller anden skød Agent Cooper. Nogen der kan huske, hvem der gjorde det??

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

8 Kommentarer til Fint

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.