Fordel nr. 328

Det er utroligt mange fordele ved at være gravid for anden gang. Ud over, at man ikke sidder og frygter at blive en dårlig mor – fordi det ved man nu, at man er – hahahahahaha – ej, selvfølgelig er man ikke det… men altså, ud over det, så kender jeg denne gang andre folk med børn.

Det gjorde jeg ikke første gang. Jeg var 26, mand. Folk synes jo, det var helt hen i vejret at være gravid i den alder, og så med en hiphopper man kun havde kendt i 4 mdr. Tsk tsk. Jeg kendte en pige, som havde en datter på et år. Men de boede på Fyn. Heldigvis fik jeg så samlet mig en stor omgangskreds af gravide og mødre – hovedsageligt via nettet faktisk, og i dag har jeg så rigtig mange veninder med børn.

Nogen af dem er dem fra nettet, andre er kommet til på arbejde eller gennem Klaras venner i vuggestue og børnehave. Sådan et barn giver virkelig en, en kæmpe berøringsflade – og der er altid noget at snakke om, også med helt fremmede.

Nå, men så denne gang kender jeg folk, og de har ældre børn og de vil gerne låne mig ting. Og jeg ved også nok til, at jeg kun låner lækre og/eller dyre ting. Ikke sække fulde af overgylpet H og M tøj. Således har jeg pt. lånt en lift af Caroline, en baby autostol af Maya, en super lækker uld/fleece køredragt af Anna, en ældre barnevogn som udelukkende skal bruges til middagslure i haven af Anna og en baby alarm af Trine. Det er da lige flere tusinde kroner, jeg har sparet der. For det var ting vi ikke havde fra tiden med Klara. Vi havde jo helt andre behov med hende, på 4. sal og midt om sommeren, end vi får med et villa-barn midt om vinteren.

Og så kan jeg jo bruge det jeg sparer på økologisk og bæredygtigt produceret babytøj og på den der ammepude inde fra Edgar.

Nårh ja, og gæt lige hvem der stod nr. 1 i bibliotekets kø til den nye Stieg Larsson, Luftkastellet der sprængtes? Det gjorde jeg da. Så gæt lige, hvem der går i seng kl. 20 med en god bog i aften? Yessir!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 Kommentarer til Fordel nr. 328

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.