Fotogaver

Lige lidt til øjet, mens vi venter på alle de andre gaver i morgen! (har I nået at være på posthuset???)

Her ser vi den buket jeg fik af mine søde kolleger i dag.

buketten

Oven i var der et gavekort til Matas med nogen parfumeprøver og et fint kort. Og så var de ret vilde med kagen. Vidste ikke helt, hvad det rette svar var, da een begyndte at spørge hvilke krydderier jeg havde brugt i den, for den smagte jo fantastisk… øhmm, jo altså, sådan lidt af hvert på krydderihylden (nede ved bageren) ikke… Er nu fanget i vidtspundet net af løgne, omkring hvilken fantastisk bagværkswizz jeg er. Må trække i land ved først kommende lejlighed.

Her ser vi så et mirakel der foregår på min altan for tiden. Små undseelige spindelvævs husløg, der pludselig – efter års misligholdelse – beslutter sig for at blomstre. Meget smukt.

sempervivum med spindelvæv

Sidst, men ikke mindst, det bedste billede fra sidste søndags fødselsdag for Erik (eller Åberg, som Klara insisterer på at kalde den stakkels knægt… så stort er hans hovede altså ikke!) i Dyrehaven.

For Erik var det her en rejse i en rumraket, for Klara var det en iskiosk, hvor hun solgte vafler. For os andre, er det en gammel, rådden og hul træstub…

Erik og Klara

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Fotogaver

  1. Nina skriver:

    Hvor er det bare nogle dejlige unger vi to har *SS* Og Erik har fanget den der med Åberg nu. Jeg spurgte ham på vej hjem hvem Åberg er – og han svarede at det er mig, det er noget Klara kalder mig . Søøøødt 🙂

  2. maria skriver:

    Der er noget “Den lille prins” over det her. Voksne er da også så fantasiforladte ;o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.