Fridag med Klara

Nå, så har vi været på legeplads fra 9.30 til omkring 13.30 – en kold fornøjelse kan jeg meddele. Yannie havde godt nok kaffe med, men for djævlan for er det fodkoldt nu. Og solen er først kommet frem efter vi kom hjem. De tre små tøser hyggede sig rigtig meget, og de gjorde vi tre store tøser også.

På vej hjem skulle vi lige i fakta og købe lidt mad osv, og så da vi skal betale, kan kasseassistenten ikke finde ud af hvad vores pose med æbler koster. Så hun råber ud i butikken til en af sine kolleger "hvad er det her?" og mener dermed hvilken slags æbler er det? Og koster de 15 eller 12 kroner? Jeg siger så til hende, at det er ingrid marie og de koster 15 kr. og så RÅBER Klara ud i butikken "ÆBLER!!! DET ER ÆBLER, MIN PIGE!!!"

Hahaha, min datter en 60 årig dame indvendig 🙂 Og kasseteenageren fnisede bare og sagde tak for hjælpen til Klara.

NU er vi så hjemme, og Klara har ikke været interesseret i at sove til middag. Lagde hende ind omkring kl 14, hvilket også er lidt for sent. Men hun lå bare derinde og var helt stille i 20 min. hvor efter hun kommer ind i stuen og har taget alt sit tøj på igen! Selv! Strømper, bukser, sutsko og trøje! Og så står hun der og siger; det er morgen nu, mor! Damn it, sagde moderen så. Hun havde nemlig lige brug for en pause.

Nu ligner stuen så Jerusalems ødelæggelse og Klara sidder i fars mac-papkasse og siger, at hun er ude og sejle. Sammen med 14 kæmpe dublo klodser og 2×25 brikker fra nogle peter plys puslespil.

Og der er stadig en halv time til afløsningen kommer hjem. Se, det er derfor jeg elsker at lave mad. Så kan man lukke døren til køkkenet og få en lille time for sig selv.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 Kommentarer til Fridag med Klara

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.