Gadget genialt!

Ved I hvad der er smart ved en smartphone?
Det smarte er, at selv om man står helt ude på kanten af udkantsdanmark, og sneen har afskåret en fra al civilisation, så kan man stadig gå på dba.dk og se om der snart skulle være nogle gamle broderi bøger af Lis Paludan til salg.
Og når der så ER det, lige den dag, så kan man med det samme ringe til den pensionerede håndarbejdslærer, som pga gigt ikke længere kan brodere, og som derfor sælger fire gode titler om emnet, inkl præcis den af Lis Paludan som man har ledt efter meget længe, for sølle 150 kr.
Og man kan med det samme sende hende en mail, med ens adresse.
Og man kan også med det samme overføre penge til hendes konto, via den netbank app man har og det nem id kort man har i pungen (og som man ellers synes er en antikveret løsning).
Og her ligger de så:


Den med Lis Paludan er så inspirerende, men de andre er også gode. Jeg har bare flere følelser for Lis, fordi jeg har et billedtæppe, som min ene moster lavede til mig i dåbsgave, som er hentet fra den bog.
Hey vent lige – jeg tager et billede af det med min livsforherligende gadget om lidt, når jeg er færdig med at sidde i en lænestol på børneværelset og putte pigerne – alt i mens jeg blogger, læser blogs, spiller spil og tjekker facebook i mørket.
Kan man andet end at elske sådan en iPhone?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Gadget genialt!

  1. Eva skriver:

    IPhones er fantastiske! Jeg knus elsker min 🙂

  2. AB skriver:

    Nej, det kan man ikke 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.