Genbrug

Nå, men den anden dag gik det op for mig, at jeg ikke har bukser nok til Agnes. Det er nok noget med, at hun arver alt sit tøj fra Klara, og at Klara er født om sommeren og Agnes om vinteren, så ind i mellem er der bare ikke noget tøj der passer til Agnes´ størrelse kombineret med årstiden.

Og da Klara var 3½ var det vel vinter og hun gik med strømpebukser og nederdele og tykke bukser. Og nu er Agnes 3½ næsten og der er ingen tynde sommerbukser. Og da slet ikke så det passer det forbrug sådan et aktivt børnehavebarn lægger for dagen. Hun kan vitterlig kun have sit tøj på en dag og så skal det vaskes.

Først skrev jeg på facebook at jeg manglede tøsebukser i str. 98, for man plejer at kunne få ALT via facebook. Jeg har da både fået en kat, en køjeseng og solgt et spisebord… Men ingen lå åbenbart inde med billige brugte bukser i str. 98. I stedet foreslog en mig at tage på loppemarked, men de ligger altid i weekenderne og jeg har simpelthen ikke nogle frie weekender i denne md.

Derfor kom det meget belejligt, at jeg fik en mail fra Dansk Røde Kors, om deres online genbrugs butik, og om jeg ville hjælpe med at gøre opmærksom på den, eftersom det er en god sag og pengene går til de der har behov.

Jeg mener, de har tøj fra Rützou! Billigt! Fantastisk koncept, med genbrug online. Og at man så samtidig støtter den gode sag, det er da win win win, som de selv skriver.

Desværre har de kun til Herrer og Damer, så jeg er lige vidt og Agnes må stadig gå i børnehave uden bukser…

(men hun fik for længe siden den her malebog, med streger af danske kunstnere, som man selv kan male videre på… ikke at hun må bruge den, vel, hun var bare min undskyldning for at købe den til mig selv!)

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

13 Kommentarer til Genbrug

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.