God dag på legepladsen

– det var hvad vi havde i går. Mødtes med maya og kathrine og deres skønne unger, og så gik vi på naturlegepladsen ved amagerbrogade, sundbyøster plads. Den var god, masser af plads de kunne rende rundt på, men klara sov hele tiden mens vi var der 🙂
Og så mødte vi tilfældigt en anden mor fra juni2003 siden. Kom til at snakke med hende ved et tilfælde og så fandt vi ud af at hun også havde brugt nd meget, da hun bor i schweitz. Hun havde en skøn datter, smilla, så det var sjovt at møde dem.
Så gik vi på Ingolfs og fik lidt mad, og så vågnede klara selvfølgelig, da de to andre piger, iris og johanne, faldt i søvn…
Så begyndte det at regne og klara fik regntøj på og rendte så rundt mellem bordene, mens vi sad under en stor parasol og spiste færdig.
PÅ vej væk igen mødte vi mayas far, hvilket også var skægt, da vi jo ikke sådan kender hinandens familier.
Så gik Kathrine og johanne med hjem til mig, for at se hvordan jeg bor (om der nu virkelig er så rodet som jeg påstår…:-)) og herhjemme var der fuldt hus, for stoffer havde besøg af en ven, K, og de var ved at lave noget musik.
Da kathrine og johanne var smuttet videre legede klara for sig selv, godt træt af alle de mennesker hun havde set den dag – så da tlf. ringede og min søster spurgte om jeg ville mødes ovre i amagercenteret, ved H og M, så var svaret ja og jeg for ud af døren og efterlod klara med de arbejdende musikere. Men det var i orden med dem, for hun legede jo bare selv og spiste en frikadelle i mens 🙂
Så var jeg i h og m med min søster og fandt en masse fede ting – jeg tror de lige har fået deres efterårs varer hjem? I hvert fald var der en masse pænt, også i min str., så jeg fik to bluser mere til arbejde.
Jeg ved godt jeg køber rigtig meget tøj for tiden, men det er fordi jeg ikke købte noget det meste af graviditeten og barslen. Og nu er jeg startet på arbejde igen og gider ikke gå i det samme hver dag – jeans og t-shirt. Det er fint nok når man er hjemme og bliver gylpet på og spildt på og tisset på, men på arbejde vil jeg godt kunne skifte lidt mere. Og al mit gamle tøj kan jeg ikke rigtig passe. Jeg vejer det samme nu, som før graviditet, men kg. har flyttet sig! Min før så brede bag er lidt mindre bred, og lårene lidt slankere, men tilgængæld sidder det hele lige midt på maven, så jeg ligner en i 4-5. md. Pisse irriterende, for at sige det ligeud, og jeg burde træne, men gider ikke.

Har ikke hørt noget fra a-kassen i et par uger nu, så enten har det besluttet at ignorere mig lidt, eller også ER der virkelig ikke flere kopier de vil have? Og godt det samme, for jeg havde besluttet at skrev de en gang til (det ville så have været 4. gang) så blev den næste kopi de fik en af min bare r..
Jeg fatter ikke, det skal være så svært – jeg ringede jo ind og spurgte – HVAD vil i have, og hun remsede 8 ting op og jeg sendte dem, og alligevel har der efterfølgende været 3 ting til de skulle bruge??? HVORFOR ikke bare sige det første gang? Men de skal selvfølgelig også holde sig selv beskæftigede, og jeg er jo deltidsledig og har ikke andet at lave end at hoppe og danse efter deres pipe, vel?
Nå, men det går vel i orden snart og jeg får pengene med tilbagevirkende kraft.

Går stadig og leger med tanken om at holde åben ND have hernede i haven, inden det bliver for koldt. Evt. en søndag. Så kunne alle der læser dette og har lyst, komme, og selv have madkurv med, og så kunne vi se, hvor mange fra nd der kunen samles, på tværs af termins-sider osv. Man kunne også tage mænd og andre børn med – det bestemmer man selv. Kunne det ikke være sjovt??

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.