God jul til mig

Jeg har investeret nogle julegavepenge i et nyt kamera. Det går jo for fanden ikke at have en blog uden fotodokumentation. Tss, as if!

Så da der nu var udsalg fandt jeg et rigtig godt tilbud. Et Sony Cybershot, 12.1 mega pixels, 5 x optical zoom og så kan det alt det, jeg vil have. Små film, makro billeder, okay billeder indendørs i dårlig belysning og ingen rystelser. Og sikkert mere endnu. Jeg er i hvert fald en glad lille fotograf. Jeg gav 1600 for det.

Og her er lidt resultater. En udsigt fra arbejde og en fejring med sushi.

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

One Response to God jul til mig

  1. Lis skriver:

    Uij, mine tænder løber i vand. Lækker sushi dér! Og teløk med kameraet. Man kan jo ikke undvære sådan en fætter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.