Gohexa legemåtter

Agnes har været så heldig at få lov til, at afprøve noget nyt legetøj. Det synes jeg jo altid er spændende, for jeg kan godt lade mig begejstre over nye ting, som er smarte og anvendelige og hvor man står og tænker DOHH – hvorfor har ingen fundet på det før?

Det drejer sig om de her legemåtter fra Gohexa. De er udviklet sidste år, af en mand der hedder Kim, i tæt samarbejde med hans to børn. Ligesom alle os andre, har de siddet derhjemme og leget med f.eks. Lego friends, og det slog Kim at de unger da kunne bruge en form for platform at bygge deres huse på. Så det lavede han da. Den første prototype var på voksdug og den vagte begejstring hos alle der så den. Men voksdugen er ikke så miljøvenlig og den var besværlig at have med at gøre, så det endelige valg faldt på tyndt musemåttemateriale. Let at rulle sammen, uden at måtten tager skade eller får mærker, vejer ikke ret meget, skridsikker, blød og godkendt til børnelegetøj.

Vi har leget med dem et par uger nu, og det fungerer simpelthen så godt! Hjemme hos os kommer måtterne både i spil til Lego friends og til de der dyr med store øjne, Littlest Pet Shops. Sylvanians kan også sagtens bruge dem.

Vi ruller dem ud på gulvet, og de hexagonale måtter kan sammensættes alt efter hvordan man nu synes verden ser ud i dag. Så leges der. Og så ruller vi dem sammen og lægger dem i det medfølgende rør bagefter. Eller i en skuffe, hvor de lige passer. De tager ikke form af at blive bøjet eller rullet sammen.

Måtterne findes i en “landsby” version, med strand, græs, stier og torveplads, og i en “planet” version, der er lidt mere rå. Der findes også “roads” som er helt klassisk med veje til små biler. Du kan sammensætte dine egne favoritter eller købe pakker med flere i.

Jeg synes virkelig de her måtter er vildt smarte, og selv de store piger, Klara og hendes veninder, legede pludselig med figurer igen, fordi det var skægt med de landskaber. Så fedt at vi fik lov at lege testfamilie og en god anbefaling herfra.

20140507-181158.jpg

20140507-181258.jpg

20140507-181327.jpg
Man skulle have en 50-100 stykker og så spille Livesize Settlers med dem, ude i haven!

Dette indlæg blev udgivet i Sponsoreret og tagget , , . Bogmærk permalinket.

2 Kommentarer til Gohexa legemåtter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.