HangArounds

Mere jul! NU!

I dag spiller vi Frank Sinatras julesange på repeat i mit biblo, og i aften er der firma julefrokosten. Det er jo traditionelt en ret vild ting, med de her biblodamer…

Anyways. Jeg pynter stadig op derhjemme, og er nu nået til det der skal i vinduerne. Og det er det samme som sidste år – nemlig den glitrende, farvestrålende plexiglas fra Spagat, også kendt som HangArounds.

Sidsel, der laver dem, er en god veninde efterhånden, og jeg har i år øget min samling med nogle af de helt nye udskæringer. Snefnug, pingviner og skovens dyr i nye farver. Du kan sige hvad du vil, men i min verden lavede Sidsel de ræve, fordi jeg var så venlig at råde hende omkring at ræve ER de nye ugler.

Jeg er på arbejde, så det er vanskeligt for mig at tage billeder af mine vinduer lige nu. De er heller ikke blevet pudset. Kristoffer. 

Hvis du vil nå at købe plexiglas julepynt inden det er for sent, så skal du gøre det ovre i Sidsels etsy shop. Som du finder HER.

De her nye med spejleffekter er også virkelig fine. Jeg har hængt nogen på en krans, på min hoveddør, med en LEDlyskæde på, og det hele blinker og glimter lige som den slags skal.

 

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

6 Responses to HangArounds

 1. Anne Christine skriver:

  Hvor store er de? De er meget søde, og jeg er helt vild med både ræven og pingvinerne!

 2. Cecilie skriver:

  Kan man kun betale med PayPal for de der ting? Jeg vil rigtig gerne have nogle snefnug men går ikke så godt i spænd med PayPal (kan ikke huske hvorfor)

 3. Sidsel skriver:

  Sidsel her! Hvos man ikke er ben m paypal kan man sende mig en mail med sin bestilling – og betale via mobilepay eller alm bankoverførsel .
  Adressen er sidsel@spagat.dk

  Og ja Julie har gættet rigtigt ang mål – snefnug og smebolde er 4-5 cm i diameter og dyrene 5-7 cm i højden .

 4. Sidsel skriver:

  Iphone fingre – sorry!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.