Har jeg virkelig for god tid?Eller er det fordi jeg har så mange aftener med et bryst i Klaras mund og så mange lange gåture med vognen – begge stunder, hvor jeg får tænkt alt for meget?
F.eks. sidst, da jeg gik hjem fra Sanne. Så kom jeg forbi statens seruminstitut. Det er jo en flot bygning, så jeg kigger altid på den, men denne gang kom jeg til at tænke; hvad nu hvis en virus var sluppet løs? Hvad hvis den kom drønende og angreb min datter i det øjeblik vi gik forbi? Og så så jeg den virus for mig, som en lille flok af lodne runde kugler med hugtænder og tungerne halsende ud af munden, der kom løbende hen i mod mig, på deres tændstik arme og tændstik ben. Ligesom de der røde og hvide blodlegemer man altid så i de der undervisningsfilm i folkeskolen… ja… jeg har aldrig sagt jeg var helt normal. Men jeg kom sådan til at grine, af det billede, da jeg gik der 🙂

I dag er jeg så gennem en snak med en veninde kommet på en ny teori. Vi snakkede Klara og min mangel på indtagelse af alkohol, og kom så frem til at jeg er mere hysterisk med røg. Og at det egentlig ikke er noget problem, fordi folk ved de får en vis ende på komedie, hvis de ikke går ud på altanen – så kan kulden måske også sætte deres forbrug lidt ned. Nå, men vi kom så ind på min svigerfar, hvis pipe er så integreret en del af hans krop at han ikke selv bemærker om den er tændt eller ej. Den hænger der bare. Det gør den også på min venindes far. Og så kom vi frem til, at de måske havde et uopfyldt oralt behov?
Og her kommer tesen så: kan det evt. være at rygere ikke er blevet ammet nok som børn? Min veninde havde så engang lavet sin egen lille voxpop, idet hun stang-bacardi til en stor fest, havde rejst sig og spurgt forsamlingen om de tilstædeværende rygere var blevet ammet som børn. Forbløffende mange af dem var ikke!!
Og så er der mig – der aldrig har så meget som overvejet at prøve et eneste hvæs, og jeg blev ammet så længe at min mor var lidt træt af, at jeg selv knappede op, når jeg sad foran hende i klapsædet på indkøbsvognen… Holdt kun op, fordi min mors læge sagde jeg skulle, fordi min mor skulle have noget hostesaft jeg ikke kunne tåle. Det var dengang jeg stadig var autoritetstro…
Nå, men hvad siger I? Hvor mange er rygere og hvor mange er ikke blevet ammet særlig længe, hvis overhovedet? Tænk lige over den! 🙂

Ellers har Klara og jeg haft en skøn dag! Var på mit gamle arbejde og blev dikke dikket af mindst 20 50+ årige bibliotekarer (klara, ikke mig)- så der skal nok være nogen unge mennesker derude i aften, der bliver punket for nogen snarlige børnebørn. Klara havde fuld skrue på charmen, så som altid er der ikke et øje der tror på mit jammer. Forræderiske baby!
Fik snakket med min vikar, der også søger MIN stilling nu her d. 8. Dumme dame!
Så blev vi hentet af malo29 og den super nuttede mathilde og gik med dem hjem og drak alt deres cola light. Vi får bare aldrig cola her, så det var som at være i himlen! 🙂 Det var en stor succes, så der var endnu en internet/mail ven, der lige blev konverteret til en virkeligheds-veninde! Og vi havde OGSÅ samme mobil tlf! Der er snart basis for en nokia 6510 fraktion inde på junisiden!
Og Klara var bare så glad resten af dagen og grinede og grinede om aftenen, da vi legede borte tit-tit leg. Og så sad hun næsten selv!!! Med sin nye julegave – en fin phtalat fri bold – i armene, på gulvet. Hun er altså alle pengene værd, den lækre primadonna!
kh julie :-))

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.