Heldige Agnes

– se lige, hvad Agnes får:

trøjEN 

Det er Nina der har strikket den, og knapperne købte vi inde på Kunsthåndværker markedet, den forfærdelige dag hvor min pung blev stjålet. 

Hvis alting falder i hak, så ankommer trøjen i morgen, og så må vi se om den passer den lille dame.

Og hvis man kan lide strik, så kan man vinde mere af det, i Ninas give away (og skal vi ikke også snart have sådan en igen her?? Jo!)

Og hun ER altså en lille dame, hende Agnes. Jeg synes, hun er blevet så tynd. Hun er syg for tiden og spiser ikke ret meget, og stor har hun jo aldrig været, og nu synes jeg hendes arme er bittesmå og måske knækker de snart? Jeg er skiftet tilbage til sødmælk og tilbyder avokado og banan ad libitum og putter masser af smør på havregrøden, men hvad kan man ellers gøre? Og ja, jeg ammer også stadig. Håber desperat at hun vil suge noget af mit fedt… ikke at det ser ud til at ske.

Jeg ringede til lægen i morges, fordi det er feber, snot og hoste og jeg tænkte, måske er det den der influenza. Men jeg er ikke specielt bekymret, for hun er glad og sådan set ret frisk. Og de var heller ikke særligt bekymrede. Så nu får hun bare nogle dage hjemme, og så håber vi hun er frisk til vuggestuens sommerfest på fredag. 

Kan selvfølgelig også være, hun følger sin storesøsters eksempel og bliver sådan en, der altid er syg når der er sociale arrangementer i inst. 

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

12 Kommentarer til Heldige Agnes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.