Her går det godt…

– send flere penge!

Var det ikke altid det, man skrev hjem, når man var på lejrskole? Og man havde brugt den fyrstelige sum af 150 kr. man havde med på is, postkort og frimærker. Og grimme souvenirs, man ikke kunne leve uden?

Nå. Men det går godt, og I må da gerne sende penge, hvis I vil. Jeg ville så vælge at bruge dem på stoffer, frem for is. Nej ikke narkotiske stoffer. Seriously, det er lige social realistisk nok. Nej. På stoffer til at sy af. Er helt stof-afhængig. MÅ huske også at sy noget af det…

Lavede kæmpe fællesbestilling sammen med to veninder i søndags, fra shaukat.co.uk. GODT nok dyr porto, så godt vi var flere om den. Men billige metervarer. Halv pris på Liberty i forhold til herhjemme. Venter nu spændt på at det ankommer, og så skal jeg have bukser i Grøn Capel og Blå Strawberry Thief. Og bliver der noget tilbage så får pigerne hver sådan en nederdel i blandede baner. Stoffer og baner. Det her indlæg kommer til at give nogle spøjse hits på google.

Klara sover hos Iris i nat. Hun har glædet sig, og sms opdateringerne lader mig vide, at de endnu ligger og snakker. kl. 22.18. Bare de ikke også får popcorn til morgenmad. Ligesom sidst. Men altså, hvis man ikke skal more sig når man er 5 år og sover hos sin bedste veninde, hvornår skal man så? Man kan tidligt nok blive knap 33 og slap i koderne og huden og vågne med hovedpine. Og så er ens højdepunkt, at man nu ser tv med manér. Og at Mr. Darcy også gør sig godt på storskærm. Svigermors gavmildhed er indløst og det fine tv er så pænt.

Agnes sover hos mig. Igen i nat. Hver nat.

Hun har langt om længe fået sin 1 års vaccine i dag, hvor hun fyldte 14 mdr. Hun pev ikke overhovedet, men underholdt hele venteværelset og er, som stort set altid, i top humør. Lidt utilfreds var hun dog her til aften, og meget øm på lårene. Men hun faldt fint i søvn og har (endnu) ikke været vågen, så måske slipper hun uden sideeffekter. Nogen der ved, hvor længe man skal være opmærksom på om vaccinen giver feber? Kan hun f.eks. pludselig få det om 14 dage?

I søndags legede vi, at vi stadig var på barsel. Vi sov længe, bagte boller til morgenmad. Og gik så med klapvognen hen til Marlene og Vigga, vores gamle partnere in crime og var mødregruppeagtige hele dagen. Brugte penge på netbutikker, åd boller og sæsonens første jordbærtærte. Gyngede. Nogen af os sov også en 2-3 timer ude i haven, i vognene. Desværre var det ikke Marlene eller jeg. Jeg kunne godt bruge 6 mdr. mere på barsel.

I stedet har jeg fået noget efteruddannelse af mit arbejde. Et kursus i børnebibliotekarisk halløj, under syddansk uni. 3 moduler, hvoraf det første starter i maj. Og er der nogen kolleger derude som trænger, så meld jer dog til. Det er ikke så vildt dyrt og der er stadig ledige pladser. Efteruddannelse er vigtig, og der er ikke mange tilbud for børnebibliotekarer. Det her er det første i mange år og udspringer af den rapport der kom sidste år, Fremtidens biblioteksbetjening af børn. Kom nu, meld jer til. Det bliver en fest!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

7 Kommentarer til Her går det godt…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.