Hjemme igen

Vi er hjemme fra ferie nu og jeg har det fint. Ud over, at ferien godt måtte vare et par år længere. Jeg giiiiiider ikke i gang igen på mandag. Uf, al den hverdag, al den kørsel og trafik og netto og hente og bringe og trummerum. Gider ikke.

Nogen gange, når jeg tænker på bebsen, så glæder jeg mig næsten lige så meget til selve barslen, som til bebsen. Når jeg tænker – uha, bare jeg ikke mister den – så er det jo selvfølgelig fordi jeg ikke vil miste fosteret, men faktisk også fordi jeg glæder mig SÅ meget til december og barsel, at jeg ikke ved, hvad jeg skulle gøre, hvis jeg ikke havde det at se frem til.

Ferien har været helt fin. Lidt på Falster, lidt Knuthenborg og lidt sommerhus i Marielyst, lidt farmor og farfar. Lidt regn, lidt sol. Så lidt Fyn og mormor og morfar og lidt mere regn og sol. Til sidst gik Stoffer i protest ud at bade, kl. 21 om aftenen, i tusmørke og mellem to monsun-agtige tordenbyger. Nu synes han fandme bare det skulle være! Jeg tog billeder…

Herhjemme står det fint til. Haven ligner en jungle og dræbersneglene har ædt alle tomaterne, men auberginerne rører de ikke. Der er en fin stor en, og flere på vej. Lidt sejt, udenfor drivhus og så i den sommer.

Vi fik endelig købt et garderobeskab i dag. Efter kun et år i den nye lejlighed uden skab. Måske kan I selv regne ud, hvor godt jeg har det med det? Men naturligvis skal det ikke være let, så de havde stadig ikke de skydedøre vi gerne vil have. Men i stedet for at tage hjem og være sure og vente et halvt år mere, så valgte vi denne gang at købe skabet uden døre. Og sætte det op alligevel. Så kan vi da få styr på det tøj og så må dørene komme senere.

Banken er gået med til at give mig lidt penge fra salget af amager, så der bliver til nyt køkken. Det bliver efterårets projekt. Så med vores ildhu og arbejdsglæde, så bliver alting sandsynligvis færdigt til næste år i august, og så kan vi fejre to års vanløsejubilæum med en indflytterfest og vise det nye frem. Bedre sent end aldrig.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 Kommentarer til Hjemme igen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.