Hjemme igen

Så er vi endelig hjemme igen. Det har været en dejlig tur, med seriøs afslapning – som i, vi har overhovedet ikke lavet noget som helst. Vi havde lånt et herligt sommerhus i første klitrække oppe ved Jammerbugten, og der sad vi så hele ugen og så dvd´er og åd slik og gik ned og samlede skaller.

Vi ville have været til Hirtshals for at se klumpfisken og alt det andet i Oceanariet, men så begyndte det at sne. Meget. Og så var der lige to dage, hvor vi ikke kunne komme nogen steder overhovedet. Der bliver ikke ryddet sne på grusveje i sommerhusområder i Nordjylland, kan jeg så fortælle. Jeg nåede at gå i panik og ringe til min mor (fordi det hjælper jo altid, når man panikker, også selv om hun reelt intet kan gøre for een). Jeg så for mig, hvordan vi måtte blive i sommerhuset altid, og Stoffer måtte gå de 3 km. ind til Tranum efter mere mad, eller også måtte vi leve af østers og harer. Og så måtte vi hjemmeskole børnene og gå i det samme tøj for evigt. Og pigerne kunne kun give mig børnebørn, hvis der kom en tilfældig vandringsmand forbi.

Ja, jeg ved det, jeg skal ikke læse så mange dommedagsskildringer. Men jeg havde seriøst ikke tænkt på, at det jo nok ville blive sommer igen på et tidspunkt, før end M og panserbassen kom forbi og sagde det til mig.

Det eneste ud vi kom, var en halvdagstur til Aalborg, hvor vi gik på biblioteket og shoppede. Det var for koldt til zoo, syntes vi. Men biblioteket er jo mega fedt deroppe og Stoffer var utrolig imponeret.

Så ja, vi er helt helt afslappede nu.

I morgen holder det så op igen, når vi går i gang med den mega gigadontiske fejring af Agnes, der fylder 3 år. TRE år. Nu spørger nogen nok sig selv, hvordan der allerede kan være gået tre år, men det er der altså. Man skal virkelig passe på ikke at komme til at blinke heromkring. Så sagde jeg til stoffer, at så blev vi jo nødt til at lave en ny, ikke? Nej, sagde han, det gør vi ikke. Nå. Har han nu også ret i det? Skal man ikke lave en ny, når den seneste bliver tre år? Det vil nogen jo nok mene. Men hvilken skuffe skulle vi også snart lægge den i? Der er ikke for meget plads jo.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 Responses to Hjemme igen

 1. denlangeneger skriver:

  Jeg er klart med på ideen om at man skal lave en ny når den anden er 3 år. Det er da i hvert fald bedre end det min mor gør. Hun lavede en ny da jeg var 13! TRETTEN år! Hvem fanden gider have små ulækre snottede søskende som 13-årig!? Nu er min lillebror blevet 13, så nu har hun købt en hund.

 2. julesrules skriver:

  Haha, nå, dér satte naturen måske en stopper for en lillebror mere? Det er jo den slags der sker når man venter SÅ længe.

 3. M skriver:

  Det var ellers ikke noget dårligt sommerhus at blive hjemmeskole i! Jeg takker ydmygt for godt selskab og god pasning…men jeg vil ha’ revance oven på den hovedsmertetur!!!

 4. Den ægte morfar skriver:

  Bare gå i gang – jeg samler på børnebørn!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.