Hov? Vindere af krimi!

Der var to krimier, og der er to vindere. Det blev Kong Mor, der vandt Nattens gerning. Og Cristine, der vandt Frostgrader. Tillykke med det! I må gerne sende mig jeres adresser fluks.

Mere er der ikke at sige. Men jeg står alligevel her og prøver, at finde på noget, for jeg synes et indlæg på to linier er for kort.

Jeg skal til London! Det har jeg helt glemt at skrive. Den sidste forlængede weekend i april. London, og en tur til Newcastle. Det er en studietur og vi skal se usandsynligt mange museer og børnekulturelle steder. Jeg glæder mig til det hele, men hvis jeg skal fremhæve enkelte ting så må det være:

Liberty of London. Ja, stormagasinet. Og denne gang sparer jeg ikke på noget.

Seven Stories House. Et børnekulturhus i syv etager, i Newcastle. Syv etager?! Jamen det lyder forrygende.

World Maker Faire, i Newcastle. Vi var til det samme marked i New York engang, og det var så sjovt og anderledes og inspirerende. Jeg kunne godt tænke mig at bringe den type arrangementer til Danmark. Hvor man mødes og nørder. Maker er et lidt bredt begreb, som er svært at oversætte. Det er alle, der laver noget selv. Robotter. Flyvende cykler. Hæklede rutschebaner. Science møder DIY møder krea møder nørd. Det er fantastisk.

Der bliver ganske lidt fritid, så jeg får ikke tid til at lede så meget, så derfor spørger jeg nu – HVIS man skulle købe en Marc Jacobs taske i London, hvor gør man det så bedst? Hvor er der et godt udvalg? Centralt i byen.

Dette indlæg blev udgivet i Fagligt, Give away og tagget , , . Bogmærk permalinket.

4 Responses to Hov? Vindere af krimi!

 1. Anne Christine skriver:

  Oh yes, jeg glæder mig osse helt vildt. Det bliver sjovt og børnefedt og nørdet, og vi skal lege og børnebiblioteks-nørde og networke og lære.
  Jeg skal ikke i Liberty. Jeg skal i stedet i Blackwells og have deres über-for-cool Nook Glowlight e-reader. Så jeg kan holder sommerferie for ever and ever uden at have en hel kuffert fyldt med bøger med.
  Men måske vil jeg gerne med dig hen og se på Marc Jakobs-tasker 🙂

 2. Marie-Louise skriver:

  Liberty er bare STEDET! Elsker den gamle bygning og atmosfæren og kunne købe det hele. 🙂 Hvis du skal have stof, så kan det altså godt betale sig at besøge Shaukat – men med meget lidt fritid, så bliver det måske for besværligt?

 3. Kong Mor skriver:

  Iiiiii altså hvor herligt!
  Jeg sender dig lige en mail!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.