Hul i hovedet politik

Nu er jeg jo ikke den store politiske blogger. Jeg gider det som regel ikke, for man kan være sikker på, at så er der pludselig sure mænd i ens kommentarfelt, og det findes der ikke orker nok i verden til, at jeg orker. Men ind i mellem må man jo give sin mening til kende, borgerpligt og alt det shizzle.

Og mens folk dør af sult og forfærdelige ting sker alle vegne, så blev jeg optaget af den her enkelt historie hjemme i vores egen andedam. En dreng på seks år, som er født og opvokset i Danmark, og som skulle starte i børnehave kl. her d. 12.8. Men som nu står til at blive sendt til Indien, sammen med sin mor, d. 15.8.

Hans mor er veluddannet, IT ingeniør, og har et godt job i Ballerup. Hun er altså selvforsørgende og betaler god skat. Hun er oven i købet en af dem, som kan noget meget få andre kan, her i landet. Det bliver altsammen meget bedre beskrevet i den her artikel. Alligevel skal de nu sendes hjem, tilsyneladende bare fordi vi kan? Jeg kan ikke rigtig få øje på andre argumenter?

Det synes jeg, er åndssvagt. Det er da den slags mennesker vi har brug for. Dygtige eksperter, gode borgere!

Jeg synes, de skal blive her. Og det har jeg skrevet under på HER.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

9 Kommentarer til Hul i hovedet politik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.