Hun er klog

Vil bare lige anbefale een… hun er ung, hun er smuk og hun er godt nok velformuleret. Hende kan jeg godt lide. http://www.monaeltahawy.com/

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Responses to Hun er klog

 1. Lone skriver:

  Så hende også i aftes på Nyhederne (som jeg ellers har boykottet fordi jeg ikke orker mere og hvad kan JEG gøre??).
  Men du har helt ret – hun rammer bare lige midt ned i suppedasen og reder tingene ud. Desværre er der nok ikke andre end den vestlige verden der lytter, for hun er bare en ussel frafalden, ligesom min yndlingsmuslim, Naser Khader. Åhhrrr…ham har jeg mødt IRL, og han er skøn.

 2. Julie skriver:

  Ja, hvis Naser stiller op som statsminister så stemmer jeg på ham. Det forekommer mig, at han er den eneste der tør have nogle holdninger og stå ved dem. Ikke ligesom alle de der tavse levebrødspolitikere.

 3. Carina skriver:

  WOW, ja hun skriver godt.

 4. Leto skriver:

  Tak, den er noteret!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.