Hurra – en kæmpe succes…– eller – hun skreg da i hvert fald ikke, og med Klara er det jo altid en succes… 🙂

Her til aften fik hun for første gang grød. Jeg havde lavet den af hirseflager, vand, olie og mme, efter en opskrift i den der bog vi fik fra sp; mad til spædbørn og småbørn. Jeg synes, det er flot vi får den bog, for jeg så på apoteket at den kostede 65 kr.
Hun fik den i sin nye dybe tallerken med bamse og kylling på, og hun sad så fint i sin høje stol. Sikke en stor datter jeg efterhånden har mig!
Hun så noget mærkelig ud i hovedet over grøden, men hun skreg ikke og hun vendte ikke hovedet væk, faktisk åbnede hun selv munden, da hun fattede hvad det gik ud på.
Så fik hun spist en 8-10 tsk. fulde, men sammenlagt er det vel ca. 4 tsk fulde i alt der kom helt ned i maven på hende 🙂 Den smager ikke af meget sådan en grød, men hun så da ud til at modtage det fint, så vi prøver igen i morgen osv osv.
Hun er vild med sin lille kop – også med bamse og kylling, men hun er ikke særlig god til at drikke vand endnu. Vil helst bare slikke på koppen og gnide den mod gummerne. Vi fik taget nogen gode billeder af Stoffer der mader hende – det er jo en milepæl, med den første grød, synes jeg. Første skridt på hendes vej til at blive selvstændig og løsrive sig fra sin moar!

Ellers så er hun 20 uger nu, så det passer jo godt med, at et tigerspring kunne være årsagen til den nattesøvn jeg nu ikke har fået i en lille uge. Hun skriger heldigvis ikke om natten, vågner bare og vil sutte og sover så videre. Men det er dælme anstrængende at blive vækket hver 2. time hver nat. Selv om hun ligger i sengen ved siden af mig, så sover jeg enormt dårligt, for vores seng er ikke bred nok, så jeg ligger elendigt.
Jeg kan mærke, at jeg slet ikke har noget overskud. Jeg gider ikke læse alle dagbøgerne på ND og jeg får ikke kommenteret ret meget, for jeg kan ikke overskue hvad jeg skal skrive 🙂 Jeg bliver hurtigt deprimeret, der er ikke så mange penge, det er snart jul, stoffer er irriterende osv – men i virkeligheden er der jo ikke noget galt – andet end at jeg ikke får sovet ordentligt. Selv om jeg tager et par timer i løbet af dagen, så er det jo ikke det samme som at sove igennem hver nat.

Her til aften så jeg det der program på dr1 om puljepasning – du godeste gud! Hvor er det da dejligt man bor i en civiliseret del af landet, hvor der findes vuggestuer og gode dagplejere… jeg fik det simpelthen så dårligt over, at ham politiker-dimsen bare kunne sidde og have det så godt med det og forsvare det hele. Han skulle da skamme sig noget så grundigt! Hvor pokker er den fælles ansvars følelse for landets næste generation blevet af? Man skulle tage hans børnebørn, skulle man, og få dem passet af de der tidligere slagteriarbejdere og skoforhandlere! Så kan han lære det! Selvom det er jo ikke fair overfor hans uskyldige børnebørn… okay – så skulle man give HAM en ble på og lade ham gå med den en hel dag! Mens han sad i et værelse med et gitter for døren og fik blæst cigaretrøg ind i hovedet! Og blev slået i måsen hvis han brokkede sig!

I morgen er der rytmik og så mg -det plejer da at give lidt bedre humør. Med mindre de alle sammen begynder at tale om alle deres bryllupper igen… det er det eneste punkt, hvor jeg ikke har noget tilfælles med dem. Jeg har ikke kendt min kæreste så længe, som de har deres, og vi har ingen bryllupsplaner foreløbig (øv). Så jeg bliver vildt trist hver gang de begynder at snakke om alt det, med de bryllupper de har haft og den ene af dem, der skal giftes i december. Jeg er simpelthen misundelig.
Øv. Ikke mere herfra.
kh julie

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.