Hvad dag er det i dag??Kan slet slet ikke holde styr på det mere! Her i barslen flyder det hele bare ud. Kristoffer er færdig med skolen for dette semester, så nu kan jeg ikke engang bruge ham til at finde ud af, hvornår det er tirsdag mere. Og butikkerne har åbent hver dag her i december, så jeg aner aldrig hvornår det er weekend eller noget. Skulle jo nødig vågne en eftermiddag og opdage at jeg er gået glip af mødregruppen en onsdag…
Nu har jeg så heller ikke sovet i tre nætter p.g.a. den stakkels Klara og hendes forkølelse. Hun er bare sådan en lille ynkelig en. Siger de mest trætte, klynkende bu-hu lyde om aftenen. Men feberen er da faldet lidt nu. Desværre tror jeg, jeg er ved at komme ud i noget med seriøs søvnløshed, for jeg ligger bare og tænker, at det ikke kan betale sig at falde i søvn, for hun vågner alligevel lige om lidt. Jeg har aldrig været en hurtig indsover, men nu tager det ofte over en time, og ja – så vågner hun jo faktisk lige om lidt. Derfor sover jeg vildt meget om formiddagen, for der tager hendes far sig af hende og jeg kan bedre slappe af. Måske skulle vi udvide den aftale til nogen nætter også?? hmmm – men han vågner jo ikke. han hører hende simpelthen ikke! Men så er han jo også frisk, når hun vil op kl. 7 og jeg kan sove videre.

Nå, men kan jo egentlig se her i dagbogen, at det er tirsdag i dag! Så skal jeg huske Venner i aften. Glemte det i sidste uge, fordi jeg ikke vidste det var tirsdag – Stoffer havde jo ikke været på Uni.
Og så er det sidste frist for ansøgningen om mit job – mit vikariat er udløbet. Jeg fik skrevet ansøgningen i går aftes og sendt den i en email. Det havde de sagt jeg bare kunne gøre, for de har jo mit CV og alle mine anbefalinger og andre papirer, fra sidst jeg søgte vikariatet og fik det forlænget. Utroligt at det nu er 3. gang jeg søger den samme stilling! Men denne gang er den i det mindste fast, så får jeg den, ja så er den min FOR EVIGT!!! Eller ok – så længe jeg vil have den. Eller ok – med mindre de fyrer mig fordi jeg ikke kan hitte rede i dagene og bliver hjemme, fordi jeg tror det er weekend 🙂

Må forøvrigt have sovet lidt de sidste par nætter, for jeg har haft de mest syrede drømme! Sidste nat var det noget med at fordi jeg spiste så meget chokoladekage på cafe aroma med juni-siden, så betød det at jeg venter tvillinger!!! I morges drømte jeg, at jeg stod op, tog min morgenkåbe på og gik ind i stuen til Stoffer og Klara, og ynkeligt spurgte om han stadig elskede mig og så bar han mig ind i seng igen og nussede mig i søvn. Da jeg vågnede troede jeg, at det var sket i virkeligheden… Men ok – det med at han bar mig, burde have sagt mig at det bare var en drøm :-))
Så drømte jeg også at jeg gik på wc og blødte ligeså meget som lige efter fødslen, hvor jeg jo besvimede, og jeg prøvede at tørre det op, men det blev ved med at komme. Meget ubehagelig drøm at vågne fra!
Trænger nok snart til ordentlig uafbrudt søvn…
kh julie og stakkels snotte-prinsessen

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

One Response to Hvad dag er det i dag??

  1. nani skriver:

    jeg skal til ferie og ved ikke hvad dag det er!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.