Hvad skal barnet hedde – pigenavne

Okay, så lød startskuddet for den første runde med pigenavne. Som den opmærksomme læser måske fornemmer, har jeg allerede sporet mig ret godt ind på, hvilken retning af navne jeg bryder mig om.

Andre forslag er stadig mere end velkomne. Det var til stor inspiration mht drengenavnene, og f.eks. Viggo var et brugergivent forslag som vi er blevet meget glade for herhjemme. Vi nåede op på 500 stemmer på drengenavne, og de 43 gik til Viggo Baloo – lad os se, om det bliver en vinder…

Men hvis jeres pigenavne forslag skal have en realistisk chance, så hold jer indenfor den tone jeg nu ligesom har angivet. Ulla og Åse har f.eks. ikke en chance. Ej heller Heidi eller Stephanie.

Engang, kort efter Klaras fødsel, foreslog kristoffer, at hvis vi en dag fik en pige mere, kunne hun jo hedde Tessa. Ja, svarede jeg, hvis hun var en schæfer og vi boede i Ishøj. No offence ishøj-beboere eller schæfere. Men det er bare ikke et pigenavn jeg kan bruge i lige min lille familie. Tror også han muligvis var påvirket af søvnmangel og hyletoner i ørerne – i hvert fald trak han ret hurtigt forslaget tilbage.

Nå, men god fornøjelse og god weekend. 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

100 Kommentarer til Hvad skal barnet hedde – pigenavne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.