Hverdagssne

Nå, men så siger de at det bliver snestorm. Det er jeg lidt træt af, eftersom jeg i forvejen er ved at have svært ved at forcere terrænet ude i villakvarteret. Der bliver jo ikke ryddet mere end det man selv gør, og jeg har allerede fået en pukkel af at skovle rundt om hjørnegrunden, så I kan da godt glemme at få mig til at skovle hele villavejen, op til Jyllingevej. Det sker når Helvede fryser over. Hvilket måske så alligevel ikke er i så fjern en fremtid, med det her vejr.

Havde forstået på diverse tv reklamer at den der tegnefilm Op skulle komme ud på dvd i dag, men har nu været i 2 butikker uden held. Er den ikke udkommet? Jeg vil have den! Nu. Den skal med hjem, sådan at vi kan sne inde med et smil på læben.

Jeg har også en aftale med en barnepige i dag. Nede foran vuggeren. En af klaras veninders storesøster vil gerne hjælpe os, og hun virker helt utrolig sød og moden af en 13 årig at være, så jeg har store forhåbninger. Allerede på fredag bliver hun kastet ud i det, da det er en af de dage hvor vi begge har sent fri og svært ved at nå at hente inden vs lukker. Jeg forestiller mig, at når de involverede parter har lært hinanden rigtigt at kende og pigen måske er lidt ældre end 13, og Agnes måske er lidt nemmere at putte, at så kan man også hyre hende til aftentjanser og eventuelt få lidt liv/parforhold/romantik tilbage i hverdagsbilledet.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 Kommentarer til Hverdagssne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.