Hvis og hvis

– min røv var spids – hvis bare den var… nå, sidespor. Det jeg ville sige var, at HVIS jeg nu skulle giftes, og det skal jeg ikke  – eller, det skal jeg da en eller anden dag, men jeg ved ikke om stoffer synes han skal (men det skal han)… nå. men altså. hvis jeg nu skulle giftes, så kan jeg ikke forestille mig det der kirkehejs mere. Jeg er blevet for gammel.

Ligesom dengang jeg fyldte 25 og jeg tænkte at nu var mine modeldage ovre. Så var det løb kørt, og jeg nåede det ikke og så var jeg for gammel. Ikke et ord om de 160 cm og nogen for mange kg. Jeg var for gammel til det så.

Og nu er jeg for gammel til kirker. For gammel til hvidt. For gammel til kjoler, puf, silke, roser, ris og små puder med hjerter og flæs. Det har jeg også engang i en ophedet samtale råbt til stoffer – hvad venter vi på? Jeg bliver ikke kønnere. Ikke tyndere. Ikke spor bedre. Og nu er det løb kørt. Ingen hvide marengs hér.

Nu er jeg moden til rådhus og efterfølgende havefest, og måske er det i virkeligheden det vi har ventet på, for det er da SÅ meget mere afslappet og behageligt og normalt. Jeg vil ikke bruge penge på en kjole, et lokale og 57 platter mad til halvfremmede mennesker. Jeg vil på rådhuset, og så vil jeg hentes i en cykeltaxi og spise på billig restaurant med den nærmeste familie. Og så vil jeg holde en havefest. Sådan en hvor børn er velkomne, men mine skal passes for jeg vil drikke. Og der skal være kulørte lamper. Og en buffet-tag-selv-bord. Måske noget grill som en anden har ansvaret for. Og et dansegulv. Og ALLE mine penge skal bruges på at få HUSH til at komme og spille. For jeg kan KUN blive gift, hvis Dorte synger den her for mig bagefter

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=I_1zQxbSHSo&hl=en&fs=1]

– den og alle de andre gode.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

29 Kommentarer til Hvis og hvis

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.