Ind fra højre

“åhh jeg ville sådan ønske jeg bloggede mere” – hahaha. Idiot.

Nå, men her 16 år senere, har jeg trukket en vinder af Eleanor og Park. Det blev Ann-Birthe. Tillykke. Jeg håber, du bliver lige så glad for den, som jeg er.

Og så vil jeg stresse videre herude i virkeligheden, med min afrejse til Italien på lørdag. Jeg har glemt at tjekke mit pas, min kuffert er inde hos min søster, jeg har intet kort over Firenze og jeg tror det bliver regn og ca. 20 grader. Alt bliver bedre, når jeg sidder i flyet. Så er det ligesom ude af mine hænder.

Firenze, ferie. Bologna, arbejde. International børnebogsmesse med 25 års jubilæum. Ja, jeg glæder mig temmelig meget.

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv og tagget , , . Bogmærk permalinket.

3 Kommentarer til Ind fra højre

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.