jeg prøver igen…


Hvad var det jeg skrev i går, som var så spændende? Intet, mine fine venner! Ikke det ringeste af interesse for nogen!
Lyder jeg bitter… det er jeg ikke…

Nå.
Jeg skrev at tirsdag aften sad jeg og læste Nynnes dagbog på politikens hjemmeside og chattede med venner over msn. Pludselig var kl. 01 næsten og jeg gik til køjs og tvangsammede min sovende datter. Det næste der sker, er at jeg hører noget brok fra vuggen – tjekker vækkeuret i ren rutine, for at have noget at sukke dybt over, og bliver pludselig lysvågen, da uret viser 06! Du godeste er et mildt udtryk i den forbindelse! Henter så meget populær datter over i egen seng, og sove-ammer videre. Alle vågner kl. 7.15. Helt, helt uproblematisk natteforløb, som Nynne ville have udtrykt det!

Onsdag var det så MG og babyrytmik. Kan ikke huske, hvad jeg skrev om det… sikkert ihh, åhhh, jada jada jada (også lige en intertekstual hint til seinfeld lovers)
Onsdag nat var vi så nogen der var spændte på soverytmen. Jeg gik i seng kl 24, tvangsammede det sovende barn, og bing – kl. blev 04.15 før hun kaldte. Ikke helt så flot, men alligevel! Er meget meget spændt på, hvad der så sker i nat! Er villig til at vente med at gå i seng til kl. 01, hvis det kan få hende til at sove til kl 06… 🙂

Stoffer er ude med hjemmedrengene, så jeg hygger mig med lidt O'boy og Klara sover sødt. Chatter på msn med endnu en af os "uansvarlige typer" der lige er snublet ind i en graviditet og er helt, helt uforvarende kommet til at købe for 469 kr. på http://www.outlet4kids.dk/shop/
En frakke til Klara, fra Mayoral og en lækker smækbuks, fra Marèse, til ulrik og louises lille januar-dreng. Klaras frakke var under halv pris og jeg sværger – hun kommer til at ligne et af Kennedy børnene! (ikke ham drengen…) En skam vi bor på amager… burde nok flytte til mere lilla segment 🙂

I morgen kommer farmor og farfar – også kendt som svigerforældrene – og besøger os. Farmor ringede i tirsdags og sagde "ja, så er det jo tirsdag… nårrhhhh ja, så er stoffer jo i skole… nå, men, bla bla bla" 🙂 som om hun havde glemt han ikke er hjemme den dag (det er 3. tirsdag i træk hun ringer…) 🙂 som om hun ikke bare ringede for at hyggesnakke med mig, svigerdatteren hun aldrig troede hun fik, om Klara, barnebarnet hun aldrig troede hun fik! Fred være med det! Hun sagde også, at jeg endelig ikke måtte købe bleer, for hun havde købt to pakker på tilbud. Altid en dejlig gave, synes jeg, og det ved hun jo 🙂

Puha – var i føtex med min søster i dag. Vi voldtog samtlige stande med prøvesmagninger og når jeg bøvser nu (pga o'boy cacao, er ellers ikke den bøvsende type!) kan jeg stadig smage de der flæskesvær hun gav mig! Føj!
Besøgte også Nina og Erik, den lækre baby. Hvis jeg skulle have andre babyer end Klara, så skulle det være Erik! Så er det sagt.

Hvad var det jeg skrev i går, som var så spændende? Intet, mine fine venner! Ikke det ringeste af interesse for nogen!
Lyder jeg bitter… det er jeg ikke…

Nå.
Jeg skrev at tirsdag aften sad jeg og læste Nynnes dagbog på politikens hjemmeside og chattede med venner over msn. Pludselig var kl. 01 næsten og jeg gik til køjs og tvangsammede min sovende datter. Det næste der sker, er at jeg hører noget brok fra vuggen – tjekker vækkeuret i ren rutine, for at have noget at sukke dybt over, og bliver pludselig lysvågen, da uret viser 06! Du godeste er et mildt udtryk i den forbindelse! Henter så meget populær datter over i egen seng, og sove-ammer videre. Alle vågner kl. 7.15. Helt, helt uproblematisk natteforløb, som Nynne ville have udtrykt det!

Onsdag var det så MG og babyrytmik. Kan ikke huske, hvad jeg skrev om det… sikkert ihh, åhhh, jada jada jada (også lige en intertekstual hint til seinfeld lovers)
Onsdag nat var vi så nogen der var spændte på soverytmen. Jeg gik i seng kl 24, tvangsammede det sovende barn, og bing – kl. blev 04.15 før hun kaldte. Ikke helt så flot, men alligevel! Er meget meget spændt på, hvad der så sker i nat! Er villig til at vente med at gå i seng til kl. 01, hvis det kan få hende til at sove til kl 06… 🙂

Stoffer er ude med hjemmedrengene, så jeg hygger mig med lidt O'boy og Klara sover sødt. Chatter på msn med endnu en af os "uansvarlige typer" der lige er snublet ind i en graviditet og er helt, helt uforvarende kommet til at købe for 469 kr. på http://www.outlet4kids.dk/shop/
En frakke til Klara, fra Mayoral og en lækker smækbuks, fra Marèse, til ulrik og louises lille januar-dreng. Klaras frakke var under halv pris og jeg sværger – hun kommer til at ligne et af Kennedy børnene! (ikke ham drengen…) En skam vi bor på amager… burde nok flytte til mere lilla segment 🙂

I morgen kommer farmor og farfar – også kendt som svigerforældrene – og besøger os. Farmor ringede i tirsdags og sagde "ja, så er det jo tirsdag… nårrhhhh ja, så er stoffer jo i skole… nå, men, bla bla bla" 🙂 som om hun havde glemt han ikke er hjemme den dag (det er 3. tirsdag i træk hun ringer…) 🙂 som om hun ikke bare ringede for at hyggesnakke med mig, svigerdatteren hun aldrig troede hun fik, om Klara, barnebarnet hun aldrig troede hun fik! Fred være med det! Hun sagde også, at jeg endelig ikke måtte købe bleer, for hun havde købt to pakker på tilbud. Altid en dejlig gave, synes jeg, og det ved hun jo 🙂

Puha – var i føtex med min søster i dag. Vi voldtog samtlige stande med prøvesmagninger og når jeg bøvser nu (pga o'boy cacao, er ellers ikke den bøvsende type!) kan jeg stadig smage de der flæskesvær hun gav mig! Føj!
Besøgte også Nina og Erik, den lækre baby. Hvis jeg skulle have andre babyer end Klara, så skulle det være Erik! Så er det sagt.

Nårh ja – kan pludselig huske, at jeg også skrev om den der 75 års fødselsdag i fredags. Gik fint – superdad Kristoffer imponerede alle de ældre damer fordi han tog sin helt, helt rimelige del af slæbet med Klara og bl.a. var den der gik en tur med hende mellem forret og hovedret, så hun faldt i søvn. Jeg var så (u)heldig at sidde ved siden af en homofobisk (råbte højt at det var ulækkert, hver gang en mand gav fødselaren et knus…), pensioneret militærmand, der konsekvent kaldte Klara for DEN, på trods af hendes ellers udprægede lyserøde, nye Zara kjole. "NÅ, tager i ungen med til festen?" – ja, det er lige tidligt nok for hende at være alene hjemme (inkl. falsk smil…) "har den fået nogen tænder? skal den ikke ha en oliven? skal den ikke ha noget ost? skal den ikke ha lidt laks???" – skal du ikke have en spand at hoppe i? UDENFOR??!!! tænkte jeg så. Og så skrev jeg også lidt om den der gl. elev fest om lørdagen, der gik så godt – på trods af at 3 forskellige folk indenfor det første kvarter prikkede mig i maven og spurgte om jeg så ventede nr. 2. Seriøst. Nårh ja – jeg troede jo lige at Klara var ved at blive rødhåret… der ER lidt i familien! Men så opdagede Den Dårlige Mor (mig) at det ikke var håret, men selve hovedbunden der havde en lidt orange farve. Så kradsede Den Bekymrede Mor (også mig) lidt i det, og da det gik af, konkluderede Den Kompetente Mor (heldigvis også mig), at det jo nok var lidt arp….En gang olie og en hårvask, og nu er min datter ved at blive helt blond i stedet. Helt ærligt, Julie – tag dig sammen!

kh undertegnede

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.