Jeg sælger ud

Ja. det gør jeg. Jeg har besluttet at sælge alt via trendsales og emigrere til Chile.

Aj, okay, drop det med emigrationen, men ellers er det rigtigt nok. Jeg vil af med ting. Alt hvad jeg ikke enten bruger eller direkte elsker, skal sælges. Tøj, sko, dvd´er, bøger, børnetøj. Hvad som helst jeg kan finde.

Jeg skal bare lige have ladet batteriet til kameraet op, så der kan komme billeder af tingene.

For første gang i over et år er der nemlig minus på mit dankort. Og det skyldes den lede tandlægeregning og et gammelt udestående med kommunen, fra dengang hvor vi pludselig gik fra stoffer på SU og mig på 11 timers deltid med supplerende dagpenge, til 2 normale indkomster. Dengang var der nogen (mig) der glemte at indberette ændringerne til kommunen, og så har de så senere fået dem fra Skat, naturligvis. Og jeg klager ikke, for jeg vil gerne betale de penge vi skylder. Jeg har også med det samme betalt dem og valgte ikke at få en afdragsordning… men det kan så ses på mit dankort.

Og om en uge skal vi på ferie, og vi skal holde barnedåb og vi skal også LEVE. Er I måske klar over, at ting der før kostede 20 kr. i Netto, nu pludselig koster 24? Sådan er det hele vejen rundt. Vi kan ikke få flere børn, fordi det er blevet for dyrt at føde på dem. Så Agnes skal ammes til hun flytter hjemmefra. Farvel brystvorter. Det var dejligt at kende jer, så længe det varede.

Og her midt i august stopper festen endnu mere, fordi da er det slut med barsel på fuld løn og så går jeg over til dagpenge. Og det er endnu mindre. Jeg ser ikke frem til det. Så stopper den her blog da fuldstændig med at være forbrugs- og shoppe orienteret… så kan jeg KUN skrive om alt det skide brød jeg selv bager. For at spare penge. Og så begynder jeg at vise billeder af børnetøj som jeg selv syer af gamle gardiner. Ikke at der er noget galt med det i sig selv… jeg syer bare utroligt grimt og dårligt, og vi ved jo at I alle sammen hellere vil se billeder af tasker og sko.

Så hvis der er nogen som leder efter et velgørenheds projekt eller et sponsorbarn aka en voksen kvinde med minus på bundlinien, så send en mail til thejulesrules snabela gmail.com og få udleveret kontonummeret. Tak.

– eller hvis I ved der er noget jeg har, som I gerne vil købe – så byd! (gælder ikke børn og/eller kropslige ydelser)

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

15 Kommentarer til Jeg sælger ud

 1. Der kan du bare se hvorfor jeg kun skriver om brød jeg selv har bagt. Et helt år på barselsdagpenge. Og nu med mig på nedsat tid. Og med arbejdsløs mand (okay selvvalgt og kun til 1.august men alligevel). Hvem har snart råd til mad og benzin længere?

 2. Sara skriver:

  Hvad hedder du på Trendsales??

 3. Mette skriver:

  Åh ja jeg kender følelsen. Er 30 timers ansat og får pt. udbetalt 2140 kr. om ugen i barselsdagpenge :-(( Min datter på 4, 5 år, kunne faktisk godt bruge nogle nye bøger, så hvis du rydder ud i jeres børnebøger, hører jeg gerne om det.

 4. Jennie skriver:

  Uh oh, følger dig alt for godt. Får pt ingen indkomst. Ingen! Er lige mellem det der bachelor dér og den der overbygning dér, og får hverken SU eller dagpenge eller penge bare fordi jeg fucking fortjener det. Det er noget pis.
  Har solgt rigtig mange ting efterhånden på den blå avis og det luner lidt altsammen. Og husk husk husk børnepenge kommer ind her d. 18 juli! Hurra for det!
  Et godt tip er noget der hedder http://www.freecycle.org Man melder sig til under “copenhagen”, og så kan man ellers poste alle mulige ting som man gerne vil af med, som man ikke kan tillade sig at tage penge for. Ligeledes får man en mail når folk har noget gratis de gerne vil af med. Det er en skøn skøn ting. Har lige tømt (næsten) mit loft på freecycle.

 5. julie skriver:

  jeg hedder bare julie_a – men man kan kun lægge 5 gratis annoncer op ad gangen, så nu overvejer jeg om jeg skal være VIP medlem.
  Børnebøger…njah, det er jo ikke noget man kan få for meget af. De kan jo holde til næste generation også 🙂
  Freecycle lyder genialt! Vil bestemt se på det!! Tak Jennie! (og var det ikke dig, der gerne ville med ud at shoppe den anden dag?? på ingen indkomst?? tsk tsk tsk…

 6. Kriss skriver:

  Øv, dine fødder er for store:( men hvis du har en lille 36, så kan vi snakke om det!

 7. Mette B. skriver:

  Uh, det kunne da altså være fedt, hvis du lige pludselig kunne komme af med meget af dit (sikkert ellers ganske brugbare) “ragelse” – fortæl lige hvordan det går, måske det kunne være en ideel ferie-ide for mit vedkommende – razzia på loftet og i gemmerne!

 8. Jennie skriver:

  *Hænger hovedet i skam* JO, Julie, det var mig der vil shoppe. Jeg kan sådan set godt se at det ikke rigtig hænger sammen at shoppe med 0 kroner på kontoen, men læste vist et sted at det er faktisk meget zen buddhistisk, på en måde, sådan set, vist nok. Noget med at man skal have udgifter for at få indtægter. Sounds good to me!

 9. Nå, men så vil jeg da gerne byde på din ene “taske”, du ved jo, at jeg kører på halv kraft…..og det er jo slet ikke i nærheden af en ydelse ;O)

 10. Mig skriver:

  Jeg kan se, at vi bruger næsten samme skostørrelse, så har du andre sko, end dem du allerede har sat til salg på TS (har desværre ikke råd til dine MJs, selv om de er to die for), så hører jeg gerne om det. Tasker har (selvfølgelig) også interesse. 🙂

 11. julie skriver:

  – men så er der til gengæld også nok at tage af!! Ikke usmart ift ømhed osv.

 12. julie skriver:

  haha – julie – de tasker er heller ikke til salg – det er jo nærmest også kun min den ene der virker… vil du have den venstre? Den er noget sløj.

 13. julie skriver:

  “mig” – hvad ville du byde for de blå MJ´s, hvis du nu skulle? Jeg har muligvis nogle sorte sandal-stilletter til omkring 500 – aldrig brugt. De er komfortable, men for små til mig nu.

 14. Altså til venstre for dig eller mig??? Hvis det er din venstre, så står jeg over i første omgang; jeg tror faktisk også, at min efterhånden er så lang, at jeg har nok hud til, at der kan blive til én til….og så har jeg pludselig 3…eller ihvertfald 2½!

 15. Sanne skriver:

  Aj, hvor har jeg savnet din blog i min ferie! Hold da k… det er for sjovt, altså sproget i teksten ikke din livssituation. Jeg kan varmt anbefale at rydde op og sælge ting på nettet (som eBay siger “If you don’t love it – sell it!”), man får orden og penge, tadaaa – og plads til alt det nye man køber for pengene man har tjent på det gamle, hmm! 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.