Jeg var døv og lam, nu kan jeg se!

En af julens mange mange traditioner, er den store Julekoncert med Torvekoret. I år på Kultorvet i Kbh. Jeg kunne desværre ikke være der selv i år, men eftersom min søster synger i koret, er jeg kommet i besidelse af disse unikke fotooptagelser fra den fantastiske koncert.

Man kan læse mere om koret på deres hjemmeside og er man f.eks. bibliotekar på jagt efter den næste store underholdning, så kan jeg varmt anbefale dem. De gjorde i hvert fald julen på mit bibliotek uforglemmelig sidste år.

Læg mærke til den herlige fynske dialekt, og gæt hvem der er min søster?

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=kzULpJrugwE&hl=en&fs=1]

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

11 Kommentarer til Jeg var døv og lam, nu kan jeg se!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.