Juanes og Jules

Kom lige i tanke om, at jeg skal til koncert i morgen. Min søster har inviteret mig med i Vega og høre ham her Juanes. Min søster er jo hvad man kan kalde ret spansk interesseret. Man kan være frankofil, og anglofil, ikke – hvad er man så, når det er spansk man går amok over? Nå, men det er det hun gør. Hun har rejst voldsomt meget i spansktalende lande, især latinamerika, og hun har læst det på uni og taler det og hører altså også dets musik. Og så manglede hun en ledsager(ske) til den her koncert og der kom jeg så ind i billedet. Jeg er meget glad for live musik. Og har en ret bred smag.

Vega skriver om Juanes:

Colombianske Juan Esteban – i offentligheden bare kendt som Juanes – har længe været en sikker succes på den latinamerikanske musikscene, hvor han indtil nu er blevet belønnet med ni Latin Grammy'er. Juanes' succes har efterhånden bredt sig til Europa, og med sit tredje soloalbum på gaden er han nu også gået nr.1 på den tyske hitliste. Efter 15 år uden det store gennembrud i hardrock-bandet Ekhimosis gik Juanes i '99 solo som latinpop/rock-act, og det er nu anden gang, vi kan opleve Juanes' blødere musikalske side i VEGA.

Jeg har lånt og hørt min søsters cd'er, og uden ligefrem at være i stand til at synge med på nogen af teksterne, så synes jeg nu, jeg er godt forberedt. Jeg ser frem til lidt dans og en masse skrigende latino tøser. Det er lige mig.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Responses to Juanes og Jules

 1. Astrid skriver:

  Han er i Sydamerika hvad Robbie er for Europa. Bare lidt anderledes stil… Det skal nok blive en god koncert!

 2. Lone skriver:

  Jo….dit link til Politiken gjorde min dag bedre 😉

 3. Suzy-Hang-Around skriver:

  Din søster er hispanofil og jeg er misundelig – har hørt lidt af musikken, og det lyder rigtig skønt mellowpoppet. Krydser fingre for at du anmelder i morgen. God fornøjelse 🙂

 4. Irene - Aarhus skriver:

  Julie, jeg kender en hel flok der skal derover. Bl.a. en god veninde hvis kæreste er fra guatamala… dejlig musik :o)
  Håber du svinger med måsen og får en dejlig aften!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.