Juanes

Kom lige i tanke om, at jeg skal til koncert i aften. Med ham Juanes. Denne gang skal vi op foran og danse.

juanes

Og hvor er det ellers dejligt at være på arbejde i regnvejr. Og dejligt at ens barn gerne vil i børnehave, og at ens maler er kompetent og grundig. Og at ens bankmand er fleksibel, venlig og forstående. Og at man skal til mormor i weekenden og spise modne hindbær og blommer. Og at man har en fest at glæde sig til og en flytning og et nyt hjem med plads. Er sådan set pænt tilfreds med tingene i dag. Min kæreste er også ligesom ekstremt sød i den her uge. Sagde f.eks. i går aftes, at inden vi skal have nr. 2 barn, så synes han også vi skal giftes. Hvilket enten er helt vildt godt og betyder at det sker inden for en overskuelig fremtid og at han mentalt forbereder sig på det. Eller også er helt vildt skidt, fordi jeg så ender med ikke engang at få barn nr. 2, fordi han ikke tør blive gift 😀

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

6 Responses to Juanes

 1. Sanne skriver:

  Det er jo et frieri in spe!!!! Stort tilykke – troede ikke Vanløse magien ville sætte ind så hurtigt, men der er altså noget i vandet i forstaden :o)

 2. MivPiv skriver:

  Åååååh Juanes!!! sidste gang han var i København kyssede han mig sgu! Ville give en million trilliard milliard for at være dér og ikke her i aften… tjek liiiige hvor lækker han var dengang også http://ahmt.dk/friends/juanes/

 3. Trine skriver:

  Ej hvor lyder det dejligt Julie! Håber virkelig at han gør noget ved disse ord, det vil da være det ultimative!
  Tillyke med hele din tilværelse, det lyder jo godt i mine øre og specielt Klaras bhv start.
  Sommerhilsen fra Århus

 4. julie skriver:

  Miv – hvor sejt er det lige at være blevet kysset af Juanes??? Det kan godt være du befinder dig på den anden side af jorden, men du er fra nu af min nye bedste ven! Han var suveræn i aften også, ganske som i Vega. Men han er blevet klippet. Han lignede en blanding mellem Matt Dillon og Robbie Williams.
  Trine og Sanne – skyd nu ikke bjørnen før skindet er solgt eller noget…:-)

 5. Sanne skriver:

  Jo jo jagten er gået ind og byttet står helt intetanende og pakker flyttekasser ned – skyd ham mens han er på kornet og har en fulg i hånden eller noget. Og husk en tvunget ægtemand er bedre end 10 bejlere uden penge på taget!

 6. Kenneth skriver:

  Det lyder da som om det bare er på tide at smække en b(j)ørnefælde om kæresten og få sagt “ja” og “ja” 😀
  Og det er både dejligt og fornuftigt da ægtepar altså bare helt automatisk HAR bedre retssikkerhed end et par der “bare” bor sammen, selvom det kan lade sig gøre at komme langt med en masse advokatpapirer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.