Juleaftensdag

Så er vi lige kommet hjem fra kirken. Det var en dejlig oplevelse i år. Ny præst, mindre salvelsesfuld, mere “husk nu, at størst af alt er kærligheden” agtig.

Men ret vanskeligt for mig, at bevare modtageligheden for det kristne budskab, når min søster sidder på min ene side og bider i sine neglerødder, og min datter sidder på min anden side og piller bussemænd og sætter dem fast under sine vinterstøvler. Fint nok at lade de små børn komme til os osv. men kunne de ikke pudse næse hjemmefra?

Og faktisk startede det allerede ude foran kirken. Vi stiger ud af bilen, foran den forsamlede skare af lokale – forældres venner, gamle barndomsveninder, folk man passede som babyer og som nu er højere end mig og har pircinger – den slags, ikke? Og så ringer kirkeklokkerne nok så lystigt, for det er lige ved at være starttid, og så udbryder Klara med sin klokkeklare, englerene stemme “HØR!! Det er ISBILEN!!”

Ak ja, hvad hjertet er fuldt af.

Og mit hjerte er fydt med duften af and, som steger. Og af det sidste afsnit af Pagten, som kommer lige om lidt. Og af Kristoffer, som jeg faktisk savner. Forkert at holde jul uden ALLE dem man elsker.

God jul til alle der har taget en pause fra madlavningen og sneget sig ind foran computeren. Tak for året der gik, jeg håber I får gode gaver og god mad og at alle arter sig, så I kan hygge jer og nyde.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

6 Kommentarer til Juleaftensdag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.