Kære Blog

Det er ikke dig, det er mig…

Jeg er stadig meget glad for dig og kan bestemt ikke undvære dig. Og vi har da haft et godt år alligevel? Synes jeg!?

Jeg har bare kun en Tlf og en iPad at skrive fra og det giver åbenbart kortere og færre indlæg. Og du sætter barren så højt nogen gange. Jeg bliver bange for ikke at leve op til dig. Du er blevet så stor. Du har dit eget liv nu. Snart 11 år gammel! Snart rebelsk teenager?

I det nye år finder vi på flere ting sammen, det lover jeg dig! Flere historier, flere sjove timer sammen. Vi skal videre med kostomlægningen og en af os vil have mere hår på hovedet. Vi skal til Bologna, til Børnebogsmessens 25 års jubilæum.
Vi skal garanteret også møde flere nye sjove, spændende, søde og inspirerende mennesker! Det synes jeg vi er gode til sammen, du og jeg!

Hvem ved hvad der sker? Der er uendelige muligheder. 2013 var lidt hård synes jeg, men også rig på belønninger for de hårde opgaver. Og så er det vel okay. Jeg blev moster. Jeg tabte 10 kg. Jeg holdt egentlig op med at have helt små børn. Jeg solgte klapvognen og forærede babyting væk og lukkede det kapitel. Jeg havde en livskrise og kom styrket ud af den.

Så lad os sige det, Blog. I 2014 finder vi endnu mere hjem i os selv. Styrke, mere hår, færre kg., sundere krop, mere dans og flere historier. Aftale.

20131231-163823.jpg

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

14 Kommentarer til Kære Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.