Klaras 2 års fødselsdag OG indlæg nr. 400!

Nå, så tager vi snart hul på det tredje år med det søde barn. Jeg ved slet ikke hvad, jeg skal skrive, for man føler ligesom det bør være noget særligt. Men jeg er for træt til at være rørstrømsk og for optaget af min nye taske (den er MIN, my precious, på vej til mig, der ude i verden et sted) til at genkalde mig følelser omkring veer og fødselsforløb for nu 2 år siden. Den slags vil man også helst bare fortrænge.

Det er utroligt så meget der er sket med hende på det her år. Hun er jo gået fra at være baby, til at være lille pige og nu snakker hun som et vandfald. Og i dag, d. 6.7. – tissede hun på toilettet af eget initiativ! For første gang. Hun kom hen til mig og sagde Klara tidde, og så sagde jeg okeydokey og satte hende på wc og så tissede hun sq. Det havde jeg ikke regnet med. Men det lover da udmærket for projekt bleafvænning.

Det var en superdejlig ferie vi havde. Vejret har for en gangs skyld været pragtfuldt hele vejen, og vi har fået set og besøgt en masse rare mennesker og virkelig hygget igennem. Klara har helt klart også nydt turen og al opmærksomheden. I hvert fald har hun været helt hys i dag, fordi vi ikke lige legede med hende hele tiden.

Fødselsdagen, torsdag, højtideligholder vi med en tur ned i vuggestuen og lege lidt med de andre, da der er forældreeftermiddag. Om aftenen griller vi med maria og moster mette. Gaven har hun fået – en negerdukke som hun har kaldt skiftevis Maria og Freja. Hun er meget glad for den og siger hele tiden schå schå dodde og klapper den og hidser sig op når den ikke selv kan sidde på potten… Hun har tydeligvis sin mors (mangel på) tålmodighed når det kommer til børneopdragelse.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

9 Kommentarer til Klaras 2 års fødselsdag OG indlæg nr. 400!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.