knirk knirk knirk

– det er lyden af mig og min slumrende hjerne, der langsomt træder hamsterhjulet i gang igen.

Det er faktisk gået meget godt i dag, over hele linien. Agnes sov f.eks. endelig en god lang lur i vuggestuen. Næsten 3 timer, som er den normale længde for hendes middagslur. Men indtil nu har hun maks taget 1,5 time dernede og det har kunnet mærkes om eftermiddagen. Hun vil dog stadig ikke spise ret meget andet end brød dernede. Og bryst herhjemme. Men der er altså også en kindtand på vej, tilsat lidt snot og hoste.

Og jeg har været på arbejde fra 9.00 til 16.15 i dag. Uhh.

Først møde med kollega i anden filial. Så køretur. Kom i god tid inden min vagt og nåede et smut ud. Det er den bedste måde at undgå hovedpine på – gå en tur langs vandet inden frokost. Og smut så lige forbi butikkerne på vej tilbage til biblo. Og sørme om der ikke var udsalg, og jeg fik mig en ny vinterfrakke! Fra minus, sat ned fra 1699,- til 600,- Det er det JEG kalder et godt køb. Især fordi min 5 år gamle vinterfrakke fra H og M hele tiden går op i lynlåsen og begge lommerne er ved at falde af.

Tilbage på pinden med frakkesucces og chokolade på lommen. Frokost uden skrigebaby. Og dagens toiletbesøg uden hjælp fra baby, der enten a) skriger ad mig i mens eller b) insisterer på at slikke mig på låret hele tiden (seriøst – det GØR hun) eller c) vil sidde på skødet imens og ammes. Faktisk er solo-toiletbesøg næsten det hele værd.

Så havde jeg min første udlånsvagt i over 14 mdr. Det gik forrygende. Jeg fandt alt, hjalp alle og var total rockersej. Jeg gik også rundt med listen over reserverede bøger og samlede dem sammen, og pludselig, dér midt mellem alle mine elskede reoler, fandt jeg min arbejdsglæde! Ta daa – dér lå den! Nede omkring 31.4

Det gik op for mig, at jeg har savnet DK5. Ja, jeg har savnet et decimalklassesystem. Hvorfor? Lidt nørd er man vel… men altså – det er så … smukt. Det er orden i kaos, det er smukt når det fungerer. Alt kan findes, genfindes igen og igen. Jeg elsker den følelse, når man går derned, og bogen står PRÆCIS hvor man forventer den skal. Det giver mening.

Og så har jeg virkelig savnet al den inspiration man får. Man finder hele tiden en ny bog man gerne vil læse, en cd man gerne vil høre, en film man gerne vil se, et spil man gerne vil spille, et tidsskrift man gerne vil læse. Jeg havde kun været ude i udlånet i to timer, og så havde jeg allerede en bunke jeg skulle have med hjem. Godt det snart er weekend. Man læser, når man har fri i weekenden, ikke?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

10 Kommentarer til knirk knirk knirk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.