Kreativ logistik

Dagligdagen kan såmænd være udfordrende nok. Men når man så også har en syg unge, så spidser tingene til. Især, når den raske unge skal til tandlægen, og barnefaderen også skal til tandlægen, men det er to forskellige steder i byen, med 20 min.´s mellemrum…

Ellers sker der ikke så meget… jeg laver nogle ting, som jeg vil forsøge at sælge på det der forårs marked i weekenden – måske har du hørt om det? Jeg skal afsted med bloggerveninderne og vi er 3-4 stk. der står i en bod og skaber os, mens vi sælger dimser.

Jeg vil simpelthen ikke afsløre, hvad jeg skal sælge, for der er ikke den mindste tvivl i mit sind om, at så står vi med den næste store krea-blogger kopierings skandale! I vil ALLE sammen ønske jer, at lave det jeg laver. Tro på det. Og det går bare ikke, når det nu er noget helt unikt, som jeg selv har opfundet og har brugt mdr. på at fremstille. Hvis det går godt, skal jeg måske til at sige mit dagjob op!!

Not.

Men hvis du er i Odense næste weekend, så kig forbi og se giraffen. Eller, hobitten. Og køb en dims. Og en af Annes perler. Og en af AB´s tegninger. Og noget af Fies? Jeg ved ikke, om hun sælger noget egentlig… måske er hun bare med for stemningens skyld? Og hende her kommer også og køber ALLE mine ting, inggg?

Åh Lis. Du er så smuk. Og sjov. Vi skal bare drikke og pille i ALT!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 Responses to Kreativ logistik

 1. Fie skriver:

  Jeg sælger intet (jo, altså, hvis du vil køwe et par ord eller en sætning, kan jeg da godt svinge lidt med titlen, men æhhh) – kommer kun for at kramme og heppe og glo og hente kaffe til stadeholderhobitter og bruge penge, jeg ikke har.

  Og det bliver fedt!!

 2. Katrine skriver:

  Hvorfor er det lige, at jeg ikke skal mæ’?
  Jeg laver da både sjove ting OG er en hobbit(!)

  …altså. Nå. Måske næste gang?

 3. Linda skriver:

  Altså jeg kommer og holder brandvagt lørdag eftermiddag, sådan helt frivilligt og seriøst ja.. 😉

 4. Konen skriver:

  Ej, dårlig timing, jeg var jo lige i kbh i morgen! Men er I der også søndag? For jeg vil herregerne se Anne’s perler – og dine hemmelige ting (det lød forkert) og jeg har jo pendlerkort til det der kbh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.