Kunne man screene for det gen?

Der er mange risici ved at få børn med en mand man kun har kendt i fire mdr. før man bliver gravid. Nogle af de åbenlyse er; bliver vi sammen? Er der sindssyge i hans familie? Gider han det samme som mig? Hvem ER han?

Men noget af det ingen nævner, er cirkusrevyen.

Og jeg kunne umuligt have set det komme! Jeg mener, han fremstod total street, hiphopper og kreativ akademiker oven i!
Der er ingen måde hvorpå jeg kunne have forudset, at han her snart 10 år senere, er typen der hjernevasker mine børn med cirkusrevyen! Og at den ældste tydeligvis har taget genetisk skade, og ler højere end han!

20120504-212044.jpg

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget . Bogmærk permalinket.

3 Kommentarer til Kunne man screene for det gen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.