Kunsthåndværk

I år nåede jeg endelig ind på det årlige kunsthåndværkermarked, inde ved Frue Kirke. Vejret var flot, så der var alt for mange mennesker, men jeg fik da kigget mig lidt omkring. Som den trofaste læser vil vide, har jeg en svaghed for moderne dansk keramik og porcelæn, og der var rigtig mange fine ting.

Desværre er jeg blevet nærrig pga barselsdagpenge, tandlæger, kommunen, barnedåb, familieferie osv, så jeg måtte kun vælge EN ting. Meget svært. Meeeeeget svært. Men da jeg så denne her, var jeg ikke i tvivl. En kop. Eller som Kristoffer ville sige det – endnu en kop?

Men altså, den minder mig om et eventyr jeg har i en bog fra da jeg var barn. Bogen står inde ved Agnes, som pt sover, så jeg kan ikke lige hente den, men jeg må opdatere på det punkt senere. Ja, den minder om et lille eventyr. Der sker en hel masse på den kop, og så har den de der fine stiliserede blomster, som jeg elsker.

Kvinden bag koppen hedder Lotte Kohl og laver også mange andre ting. Desværre er min kop endnu så ny, at der ikke er billeder af den på hjemmesiden, men så har jeg bare taget nogen selv (som ikke er særligt skarpe…). Her er koppen med på altanen, i det gode vejr. Mand, hvor den passer ind i den her familie. Jeg VED bare, at det bliver meget federe at drikke, fra nu af!

kop1kop2kop4kop3

Havde jeg haft flere penge med, så kunne jeg også være blevet den lykkelige ejer af nogle skåle fra hende her, men jeg var nødt til at stoppe mig selv. De skåle var ellers meget bløde og lette og sådan perfekte. Og lignede slik i sig selv. Godt det snart er jul…

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

10 Kommentarer til Kunsthåndværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.