Legehus købes

Ok, hvorfor ikke prøve her. Er træt af dba.dk og deres insisteren på at jeg skal betale for alt muligt. 

Jeg vil gerne købe et legehus til Klara. Det må meget gerne være brugt, af træ og billigt. Det behøver ikke være i super stand, vi kan godt selv male det osv, men det skal være nemt at skille ad og fragte til vanløse på en trailer.
Der skal være en dør i, og hvis der er sådan en forveranda er det et kæmpe plus. Vinduer er også et hit.
Vi er villige til at køre efter det, men det skal være på Sjælland. Vi henter det, vi piller det ned og vi giver gerne lidt for det, men ikke en formue.
Vi lover, at det vil blive elsket og pyntet og leget i hver dag.
Så hvis nogen har et hus, hvis børn er blevet for store… eller hvis nogen har en nabo, en kollega, en ven, whatever, som har sådan et hus stående ubrugt hen, så er vi meget interesserede. 
Og jeg lover at komme og hente det selv, med familie, så man kan få giraffen at se LIVE og derfor fremover vil vide, at jeg ikke overdriver omkring det med min mave, eller omkring hvor sød Klara er!
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

17 Responses to Legehus købes

 1. Katja skriver:

  Desværre så tror jeg at det vi har stående i gården vil blive elsket ihjel af de børn der bor her til en hver tid. Pt er det Dicte, Clara, Aida og Alexander der er de største brugere. Håber du finder et – er det fordi du ikke kan finde et nyt at du søger brugt – eller er du ikke instillet på at betale nyprisen? (har ingen ide om hvad sådan et står i)

 2. Julie skriver:

  Jeg har ikke de tusindvis af kroner som et nyt koster. Jeg håber på noget til maks 500, slidt men godt hvis man fikser det op. Men nu må vi se. Ellers må vi jo i silvan. Det er bare så kedeligt.

 3. Johanne skriver:

  Vi har godt nok et lejehus stående, men da det bliver brugt til opbevaring af diverse tin gog sager bliver jeg nok ikke populær hvis jeg vidergiver det.
  Tilgengæld.. til dine taske drømme. Jeg ved overhoved ikke om det er dig, men har du kigget på de tasker der er på http://www.gjode.dk ?

 4. tine skriver:

  hej Julie
  Min (kloge !?) mand mener at hvis det er et træhus, så har træet jo bedst af at blive løftet fra underlaget, da træet ellers vil suge regnvandet op og træet kan rådne.Men fliser er fint men stadig med en extra flise el.lign under hvert hjørne…
  Så du ikke den DR-udsendelse hvor de fandt et gammelt legehus og malede det SÅ fint med lyserød og hvid og med store blomster på? Måske kan det ses på nettet.
  Mht til tag vil jeg anbefale tagpap uden på trætaget, da vandet så ville prelle af…Men det er jo helt udfra hvor meget man vil gøre ud af det..

 5. Julie skriver:

  Jo, den udsendelse så jeg faktisk godt. Og jeg vil sådan set også gerne have et brugt hus, fordi det netop kunne være sjovt at sætte det i stand selv. Jeg må lede videre.

 6. Julie skriver:

  Har set det. Synes det er for dyrt her og nu.

 7. Malene skriver:

  Hej Julie
  De har nogle gange legehuse på teknisk skole, det vi købte er godt nok lidt lille i det, men det er stadig fint nok til Mathias. Tror nok vi gav 500 kr for det, og så er det lavet af en god kvalitet og ikke pindebrænde som i silvan og andre steder.
  Held og lykke med det.
  Malene (lufferne)

 8. Sanne skriver:

  Jeg ville ønske jeg havde et legehus jeg kunne sælge, men jeg har “kun” en hjemmebygget hule på pæle, som søn på 13 og alle hans venner stadig elsker. God jagt!
  kh.
  Sanne

 9. Pernille skriver:

  Nu bliver jeg nødt til at sige det. (selvom det jo egentlig er ligemeget) MEN, jeg har også lige læst “The devil wears Prada” og er næsten færdig med “The undomestic Goddess”. Dengang du læste “Vandmelon” var jeg lige blevet færdig med at læse “Watermelon”.
  Hmm…hvad skal vi læse bagefter? Jeg tænker “Bergdorf Blondes”, “Can you keep a secret?” eller “Nanny Diaries”…
  God blog (og fine sko, btw).
  KH

 10. tine skriver:

  Et lille råd: når I finder legehuset og skal stille det op, så sæt det ovenpå paller. Så kan huset nemlig “ånde” og holder meget længere. Vi købte og byggede selv et fra Råd & Dåd, men det var pengene værd. Nu har det da stået i 6 år og er lige så fint som da vi lavede det. Og der er den sødeste lille veranda til.
  Håber du finder hvad du søger 🙂
  Alle små piger (og drenge) bør ikke have en barndom uden lgehus
  🙂

 11. Katja skriver:

  Jeg ser problemet 🙁
  Jeg går ud fra du også har søgt på Gul og gratis og Papkassen…. Håber det lykkes.
  BTW det fra Silvan kan altså godt gøres spændende (og holdbart) hvis man husker at købe Rustrød maling til taget, grønt til væggene og så hvidt til træværket (vinduesrammer, vindskeder, og lign.)

 12. Julie skriver:

  Tine – hvad med fliser? Vi har et sted i haven, hvor der er lagt fliser, og hvor der engang stod et før. Kan man stille det på dem igen, eller er det bedst med noget under, så det løftes lidt op?

 13. Julie skriver:

  Pernille – det må blive Bergdorf blondes. Har læst de to andre. Mangler også den der Lipstick jungle, som er ny. Og tak for roserne 🙂

 14. andreas skriver:

  jeg har søgt efter et lege hus i lang tid men dem jeg har set har været for dyre det må gerne være ledt stort

 15. andreas skriver:

  så vis i ser et må i gerne sige til

 16. janni skriver:

  LEGEHUS SÆLGES!!! pga. flytning har vi har en fint legehus til salg købspris 5.000 sælges for 500,- afhentningspris i Viby sjælland. Trænger til lidt maling ellers er det fint. står på sten over jorden så den kan nemt flyttes. foto kan sendes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.