Lidt af hvert

Kæft hvor jeg nogen gange hader at skulle finde på en titel. Det giver bare ikke altid sig selv.

Nå, men i denne uge skal jeg blogge. Jeg er jo blevet total doven her i varmen. Man kan godt skrive med hævede ben, Julie.

Lørdag aften havde vi vejfest. Det var rigtig hyggeligt og afslappet. Og så kunne man se, at der bor måske 20-25 børn på den her vej og den lille sidevej. Hvor filan er alle de børn henne til hverdag? Agnes mødte sin soulmate Ulrikke, som vi ikke anede fandtes. Men hun kom herop allerede søndag formiddag, og så fortsatte de hvor de slap, på trods af at de først var kommet i seng virkelig upædagogisk sent. Næsten som i 80´erne.

Jeg gik all in på buffeen og åd tre skiver af det her brød, mens jeg overbeviste mig selv om, at 80/20 modellen er det bedste. Jeg har madlogget hele ugen og ikke drukket sodavand, og så må det også være fint nok at feste når der er fest. Ellers gider jeg ikke.

20120820-121755.jpg

Agnes derimod gik all in på bling bling som sædvanlig. Hun lignede en lille gypsy queen fra det sagnomspundne land Bling. Søndag aften fandt jeg stadig pailletter i Kristoffers hår.

20120820-121814.jpg

Åhh buffet…

20120820-121826.jpg

20120820-121833.jpg

Nå. Men det var en god aften. Søndag havde vi nogle folk til brunch og så var vi også helt færdige. Pigerne var trætte efter en meget sen lørdag aften og røg tidligt omkuld efter dejlig kølig sushi, som vi spiste i skyggen i haven.

I morgen skal jeg det der Mindful spisning bog arrangement, sammen med de to vindere, Cecilie og Hanne. Jeg glæder mig rigtig meget, faktisk. Tror det bliver så hyggeligt.

Og torsdag skal jeg i bio og se den her…

Det falder meget godt sammen med ægløsning, så jeg tror jeg kan leve med det pladderromantiske og fokusere på det væsentlige.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 Responses to Lidt af hvert

  1. Marie U. skriver:

    Jeg håber ikke det er Kristoffer du skal ind og se den med?…

  2. Cecilie skriver:

    Åh, glæder mig lidt til at høre mere om den der mindful spisning bog! Synes det lyder interessant, men også lidt irriterende……. Anmeldelse, please?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.