Lidt af hvert, meget om Agnes.

Nå, men vi er her endnu. Fulde af påskeæg og lammekølle. En af os bliver nemlig virkelig sulten af det der amning. En anden af os bliver heldigvis ret mæt af det. På torsdag bliver hun 5 uger og vi skal til undersøgelse hos lægen. Jeg er spændt på, hvor meget hun har taget på. Er det ikke underligt, som man kan blive rigtig mor-stolt over et par 100 gram?? Men sådan har jeg det. Jeg ser de der fede kinder som mit duelighedstegn. Hendes kinder, ikke mine.

Mine kinder er ikke fede. Jeg er på 3 kg. mindre end før graviditetsvægt. Men med den sult jeg føler, så lad os se, hvor længe det varer. Burde starte til noget motion, men synes ikke Agnes og hendes rytme og lure er stabile nok endnu. Gider ikke have skrigeunge med i fittness.dk

Lige nu, f.eks., vil hun gerne amme ca. hver halvanden time, med mindre hun sover. Hun kan godt sove 2-3 timer ad gangen. Men det kan også være mindre. Helt ned til 15 min. Der er ingen fast rytme endnu, og ikke noget med at man kan sige “nåmmen fra 14 til 17.30 da sover Agnes, så der kan vi godt sådan og sådan og sådan…” Men det kommer, det ved jeg det gør.

Det hårdeste er nætterne. Dér kan jeg blive helt glad, hvis der bare går over 2 timer mellem at hun melder sig. Jeg kigger på min mobil hver gang hun vågner, men om morgnen kan jeg ikke huske tidspunkterne alligevel. Men det er noget med omkring 01, omkring 3-4 stk. og så igen omkring 06, hvor hun gerne skider 3 gange i træk og helst med bleskift mellem hver omgang. Op ad seng, ned i seng, op ad seng, ned i seng, op ad seng, ned i seng osv. Og så er vi vist også helt vågne. Så sidder far som regel og snakker og pjatter lidt med Agnes i sengen, mens jeg bare ligger og er. Og så står Klara op og så sover Agnes og jeg som regel lidt mere.

Nå. Men det gode er, at selv når det er hårdt, så VED jeg nu, at alt er en fase og at chancen for at alt er anderledes i næste uge, den er ret stor. Måske begynder hun allerede i næste uge at spise lidt mere ad gangen, så hun kan sove lidt længere? Måske kommer vi snart op på 5 timer i træk? Det er jo nærmest en hel nattesøvn.

Jeg ville godt snart have gang i noget mødregruppe. Jeg synes snart, der er behov for noget snak med ligesindede. Lidt socialisering. Man kan blive ret træt af at høre sig selv tale. Især med den der baby-stemme. Agy agy agy?? Men nu har stoffer heldigvis restferie/afspadsering i 3 uger, og så må han snakke med mig. Han SKAL!

Ja, og så går vi jo bare og venter på at Klara får feber. Det er den tid på måneden. Kan lige passe, at hun så ikke får det nu, med fin diagnose og alting… Hun skal på børne afd. i morgen, til tjek. Med eller uden feber. 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 Kommentarer til Lidt af hvert, meget om Agnes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.