Lidt mere U2 og romantik

Faktisk glemte jeg årsagen til, at U2 sådan fylder så meget i dag. Min søde kæreste kom nemlig hjem med BT fra i går. Umiddelbart lyder det jo ikke specielt romantisk, især fordi min bibliotekariske indstilling til litteratur og kvalitet ikke går helt i spænd med pågældende medie. Men det var det altså, fordi det var den fra i går, og fordi det var den med det 28 siders tillæg om U2. Musikken, mændene og magten. BT – dit U2 medie. Nok ikke helt. Og selv om det var den fra i går måtte han af med fuld pris.

Vi ledte ellers efter den, i går aftes på vej hjem, men da var den udsolgt alle de steder vi var.

Jeg blev nemlig bortført til en romantisk get-away i går aftes. Min søster ankom kl 18.30 og tog over med Klara og så cyklede vi afsted. Det viste sig at vi skulle på Biscaya Tapas bar og bagefter i Dagmar Biografen, lige ved siden af. Maden var rigtig lækker. Jeg havde på en måde lyst til at prøve tapas, men jeg kunne ikke overskue alle de små lækre retter – jeg er simpelthen ringe når det kommer til hurtige valg, mellem så mange muligheder. Så vi endte med fisk – jeg fik dogo-et-eller-andet fisk og stoffer fik havtaske. Hans smagte meget bedre end min, men begge dele smagte dejligt. Og vinen var god.

Bagefter skulle vi i Dagmar og se Tolken, med en stor pose slik og noget cola. Det var en spændende film, men jeg synes den blev lidt langtrukken. Det var spændende midt i, da man ikke vidste hvem skurken var, men de måtte godt have kortet den ned med ½ time ca. og så droppet den der halve kærlighedshistorie som aldrig rigtig blev til noget og som var total ligegyldig for handlingen.

Så hjem, så sove, så op og så på arbejde. Og her er vi så nu.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

8 Kommentarer til Lidt mere U2 og romantik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.