Lille Allan

Og ikke et ord om ham Allan fra Vild med dans. Jeg har ikke engang den kanal. Forstår ikke al den virak.

Næh, ham Allan vi er faldet for herhjemme er meget sjovere.

Der er kommet en bog nr. 2 om Lille Allan. I den første var han en menneskelig antenne og mødte et rumvæsen. I den anden her, bliver han kidnappet af Neglen (en lidt uhyggelig skurk med dårlig manicure) og installeret på en dobbeltgængerskole. Deraf titlen – Lille Allan og Dobbeltgængerskolen.

Det her er en af de sjældne bøger, som vi alle fire læser sammen. Alle. Fire. Nogle dage læser jeg højt, andre dage gør Kristoffer, og andre igen læser Klara, f.eks. over morgenmaden, fordi hun vil vide, hvad der sker. Derfor er vi også snart færdige.

Lille Allan og Dobbeltgængerskolen er skrevet af Line Knutzon og Peter Frödin, og jeg satser på at du har hørt om dem før, eller lige ved hvordan google virker.  Bogen er illustreret af John Kenn Mortensen, som jeg kender fra børnebiblioteket og hans bøger med monstre tegnet på post-it notes. Det er simpelthen kunst.

Lille Allan er sjov, også for de voksne. Klara fniser rigtig meget af den, Agnes som trods alt kun er fem, fniser lidt mindre. Hun er til gengæld meget optaget af uhyggen.

Så. Kæmpe varm anbefaling herfra. I kan lige nå at læse den, inden vi skal i gang med julebilledbøger og kalender afsnit bøger. OG I kan vinde en her – smid en kommentar om hvad din yndlingshøjtlæsningsbog er, eller om hvor meget du fortjener at vinde, eller et eller andet. Ikke de der vildt korte, “haps” kommentarer. Det er altså for nemt. Når du nu kan vinde sådan en fed bog. Jeg trækker lod i slutningen af ugen.

Dette indlæg blev udgivet i Anmeldelser, Give away og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

72 Kommentarer til Lille Allan

  1. Pingback: Tak for halshugningen | Om livet i al almindelighed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.