Livet i Camp Gravid

Camp Gravid er min dobbeltsengs nye navn. Kl. er 20.18, mit barn er netop lagt til ro og jeg befinder mig allerede i min Camp. Jeg kunne leve mit liv her, hvis jeg fik lov.

Jeg kunne jo snildt arbejde hjemmefra. Et webcam og et chatpogram, og så kunne jeg rådgive lånerne her fra min seng. Og en telefon og min online opkobling til arbejdspladsens systemer, og så kunne jeg lave resten herfra også. Booke teatre, skrive mails, planlægge og arrangere og give folk besked. No problemo.

Det eneste jeg reelt mangler i mit soveværelse er 1) et tv med dvd og mange flere kanaler end vi reelt har. Men det er min intention, at når jeg går på barsel vil jeg have den mellem kabelpakke, i stedet for den lille. Jeg skal kunne se serier, når jeg sidder og marathon ammer de første 2-4 mdr. indtil det stabilisrerer sig. Og 2) et køleskab, en cola automat, måske en kok? Og en masse kasse-ordninger med direkte levering af madvarer. Hvorfor er der ikke nogen der bringer sushi ud til fornuftige priser? Og 3) en eller anden form for kompetent mandfolk, der kan massere, stable puder, skifte sengetøj og den slags. På fuld tid. Gad vide om man kan få en med løntilskud fra kommunen? Gør ikke noget hvis han er udlænding, for vi skal ikke tale særlig meget sammen.

Jeg mærker lidt mere rumsteren fra Den 8. Passager derinde, men endnu ingen direkte spark som andre kan mærke. Kun den der udefinerbare og meget svært forklarlige følelse af, at der er nogen inden i min mave… og vedkommende bevæger sig. Faktisk lidt en klammo følelse.

På onsdag har jeg planlagt den store forkælelsesfridag. Jeg starter med massage, og så skal jeg ind til byen og mødes med Anna på hendes tegnestue og evt. have sushi til frokost. Vi overvejer at kalde det et forretningsmøde og snakke om min børnebog som hun skal illustrere og så kan hun jo trække sushien fra i skat! Måske? Og bagefter skal vi kigge lidt på butikker. Jeg kunne tænke mig endelig at nå forbi både Mette:s Afrika og Kaiku. Klara skal jeg ikke hente, for hun skal for første gang med en veninde hjem! Er jeg lidt nervøs for. Holder andre børns forældre nu også deres – og i dette tilfælde også mit – barn i hånden, når de går ude ved den store vej? Kan de forstå når hun skal tisse, eller kommer hun til at gøre det i bukserne? Vil de stoppe hende med sodavand og slik? Hun drikker ikke sodavand selv om jeg gør. Faktisk har jeg hørt fra andre der har passet hende, at hvis de har budt hende, har hun sagt nej tak, det må jeg ikke få. Total mors pige!

Og se lige, hvor god hun er blevet til at tegne! Det her forestiller hende selv først, så Oldemor i midten og så Mormor. Tjek lige Oldes dæmon-øjenbryn! Og perma-krøller! Spot-on! Forsøgte at overtale hende til at færdiggøre arm-delen, men hun insisterede på, at tre arme var rigeligt. Man kan ikke argumentere med en 4 årig om den slags.

billede

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

15 Kommentarer til Livet i Camp Gravid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.