Magi i luften :-)Det var navnet på bandet, tror jeg nok. De spillede 80'er og 90'er hits og sikke vi fik danset.
Det startede med at mødregruppen (minus en, som er begyndt på arbejde og var træt og ville være hjemme i weekenden, den stakkel…) mødtes ved metroen og tog toget ind til nørreport. Derfra tog vi bus videre til min onkels persiske restaurant på nørrebrogade. Vi fik en lækker tre-retters menu for 79 kr. (reklame reklame reklame :-)) med forret, hovedret og dessert.
Før jeg forlod hjemmet havde jeg ammet Klara i sengen som altid, og lagt hende over i hendes egen. Men som jeg lukkede døren bag mig, hørte jeg hende kalde, og skyndte mig ned af trappen mens jeg tænkte, at det kunne jeg jo ikke gøre noget ved nu – det måtte hendes far klare 🙂
Men allerede 10 min senere i metroen fik jeg en sms om, at han bare havde puffet hende lidt og så sov hun! Sikke en lykkerus at stå der, på vej ud, og vide at alt var fred og fordragelighed på hjemmefronten!

Under forretten ringede Z's tlf. Hendes barn ville ikke sove og faderen havde forgæves prøvet at trøste i 40 min. Det var lang tid for ham, for det var første aften han var alene med barnet! Jeg er så glad for at min stoffer er noget mere modig end det. Hvis faderen ikke er indstillet på at kæmpe og gøre sit bedste, så lykkes det jo heller ikke. Og jeg ville ikke finde mig i det Z finder sig i, og har fundet sig i, i 8 mdr. nu, men det er så en helt anden historie. Hun sendte dem ud at gå med vognen, for at få barnet til at sove, så hun i det mindste kunne få sin hovedret. Men efter hovedretten ringede faderen igen – barnet var vågnet da de kom ind fra turen. Så stakkels Z måtte noget modvilligt tage hjem, og da hun kom hjem var barnet selvfølgelig faldet i søvn – skrev hun i en sms til os.
For mig og Klara gik det helt anderledes godt. Der var virkelig magi i luften 🙂 Da hun vågnede 23.20 blev hun puffet lidt mere og sov videre uden brok!
I mellemtiden havde vi bevæget os videre til Gokken og Kokken, hvor omtalte band spillede kopi-hits. Lige da vi trådte ind ad døren stod vi alle 4 i en klump og anede ikke, hvor vi skulle gøre af os selv. Lige i det øjeblik har vi set så desperate ud, at alle må have troet vi var en flok udhungrede singler 🙂
Vi havde fuldstændig glemt, hvordan det er man gør… Og hvor gør man af sine hænder, når man ikke har barnet med?? Jooh – man får købt sig nogen drinks i en vis fart – så er de hænder da optagede. Pludselig syntes jeg at alle de andre gæster så meget yngre og tyndere og mere afslappede ud end mig – jeg havde det fuldstændig som om jeg var 15 og havde sneget mig ind et sted – det var bare et spørgsmål om tid, før udsmideren ville komme og spotte os og sende os på gaden, med beskeden om at vi tydeligvis ikke hørte til der 🙂

Nå, men vi fandt et bord og fik snakket en hel masse. Og så fik vi danset en hel masse, og jeg kunne næsten huske hvordan man gør 🙂 På et tidspunkt havde vi grint så meget at jeg havde ondt i kæberne og i maven – de mavemuskler er altså stadig ikke, hvad de har været! Avs, de trænger til træning! Vi dansede også med alle mulige fulde mænd, hvilket også var sjovt. Jeg ved ikke om det var vores glødende moderlige udstråling, eller det faktum at når man har mand og barn derhjemme, så ignorerer man andre mænd, der gjorde at de strømmede til? Men sjovt var det 🙂
Pludselig var kl. 02 og vi begyndte at gabe og tale om vores fødsler – så ved man det er på tide at komme hjem :-))

Vi tog en taxi og var hjemme halv 3 og lige da jeg havde børstet tænder vågnede Klara og fik en tår babs. Men egentlig spiste hun ikke særlig meget, så jeg tror altså mere det er hygge end sult, når hun vågner om natten. For der halv 3 havde hun jo sprunget både kl 23 og kl halv 1 måltidet over. Jeg tror, vi vil lade som om jeg er i byen i aften igen, og få hende til at skippe nogen af alle de natamninger. Hun virker parat til det, når der ikke engang var noget skrigeri i går nat. I dag er hun lidt brokket – jeg ved ikke rigtig om det er den tand eller om hun har lidt hård mave – eller om hun bare vil sidde på mig hele tiden, så jeg ikke smutter igen? 🙂 kh julie

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

3 Kommentarer til Magi i luften :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.