Mangler du en billet til U2?

Dette er et serviceindlæg.

Jeg formoder, det skyldes, jeg ligger ret godt på google, men lige for tiden vælter det ind med kommentarer på et indlæg fra d. 7.2.2005. Det var sidst, der var U2 koncert, og jeg ikke havde fået billetter, og skrev om det og endte med at købe nogen af en læser. Tjekkede lige, og ja, hvis du googler “U2 billetter købes”, så er mit indlæg nr. 3. øverst, lige efter billetlugen. Sejt, lidt.

Nu sidder der så en masse mennesker og googler “U2 billetter købes” og de havner allesammen på mit gamle indlæg, hvor de forsøger at sælge de billetter de har i overskud. Ingen af dem tjekker datoen på indlægget og opdager at det er flere år gammelt og at chancen for at nogen ser deres tilbud derfor er minimal. Bortset fra, at alle køberne også sidder og googler og skriver kommentarer i samme indlæg.

Så jeg siger det bare, for din skyld, hvis du sidder og mangler en billet til U2 koncerten i Horsens om en 14 dages tid, så kig HER. For jeg har de billetter, jeg skal bruge.

Men gør dig selv den tjeneste at tjekke datoen på den kommentar du vil købe billetter af, for der er jo også tilbud tilbage fra 2005. De nederste kommentarer er dem, du skal gå efter.

yay! 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

En Kommentar til Mangler du en billet til U2?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.