Mere feriestemning

Nu lakker ferien snart mod enden, desværre. Jeg kunne godt bruge en 16-17 mdr. mere. Jeg elsker den her type ferie, hvor vi bare går og hygger os og ikke skal ret meget og får besøg og flytter om og leger og laver kreating og spiser god mad og har det godt uden stress og jag.

Vi har haft besøg af Kusine Marie i nogle dage, hvilket var toppen af hygge for os alle sammen. De er trip trap træsko, de piger, 6, 8 og 10 år, så de kan lege med hinanden i alle mulige konstellationer. Og jeg legede, at jeg havde tre børn så tæt i alder, da vi var i biografen og fik børnerabat.

20140215-113802.jpg

20140215-113816.jpg
Her nyder de nogle nye snacks vi havde fået til test. Cheez Dippers, men med fuldkornskiks i stedet for de der sædvanlige pinde. De åd gladeligt alle kiksene, men jeg tror mine børn har arvet min mistro overfor ost. Ost er bare… suspekt. Hvad vil det?? Være mælk eller hvad?
Men de synes fuldkornskiksene var rigtig gode, og det er smart nok med snacks i pakker til feriebørn, for hold nu op hvor er de sultne hele tiden. Hvad vi ikke fortærer af æbler, figenstænger, kiks osv som de selv kan tage – det er helt vildt. Og de er da nået igennem tre af de her oste-kikse pakker på en uge, så de må jo kunne lide dem.

Vi var inde og se den nye Lego film, og elskede den allesammen. Jeg blev personligt helt rørstrømsk over, hvor meget lego har betydet i mit liv. Og en anden dag havde de besøg af en anden veninde, som de begge leger med, som også er midt i mellem dem i alder, og den dag så jeg dem stort set ikke. Jeg læste og spillede civilization og lavede ting ved mit nye bord og de legede. Fredag kom deres farmor ind og tog dem med i byen. Bio og shopping. De var trætte men glade, da de kom hjem.
Og i dag – i dag sidder vi her igen og hygge-klippe-klister, med verdens sødeste underbo

20140215-115721.jpg

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv og tagget , . Bogmærk permalinket.

2 Responses to Mere feriestemning

  1. Sanne skriver:

    Det er præcis sådan ferie skal være. Gid det var mig. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.