Min betænksomme nabo + OPDT


Ja, okay – så er det officielt – andre folk kan også høre Klara.
Torsdag eftermiddag ringede tlf. "ja, hej, jeg hedder Rikke-et-eller-andet. Jeg bor inde i nr. 26, så jeg tror jeg er din nabo i den anden opgang. Jeg har jo ikke kunnet undgå at høre at I har et lille barn, så jeg ville bare lige sige, at jeg holder indflytterfest på lørdag"…
Godt nok er her meget lydt… men at hun kan høre så meget, det vidste jeg ikke.
Men hvor blev jeg glad. Tænk jer – det her betænksomme venlige menneske, en ung pige, der skal holde en fest… så har hun siddet derinde og tænkt så langt, at vi jo har et lille barn her på den anden side af væggen, og at det måske vil blive ubehageligt for os, når hun holder vild abefest lørdag. Så har hun været nede på gaden, henne ved vores dør for at se mit efternavn, har slået det op i tlf bogen og gør sig den ulejlighed, at ringe herop, TO dage i forvejen, for lige at advare os!
Søde søde menneske! Hvor blev jeg rørt. Og jeg sagde det også til hende – jeg sagde, jeg syntes det var fantastisk og virkelig fint af hende! Og så sagde hun, at vi jo endelig måtte ringe ind, hvis det blev for meget.
Aldrig i livet! Hun har bare scoret så mange point ved mig nu, så jeg sagde også til hende, at nej nej, af og til, så skal man jo have lov at feste igennem! Og nu havde hun jo så sødt advaret os, så vi ville måske finde på noget, tage ud til nogen og sove eller noget.
Så nu tager vi til falster og besøger farmor og farfar, der jo blev henrykte over at vi lige smutter ned for en enkelt nat.
Det er måske lidt meget at gøre ud af det, men jeg hader virkelig nabo-fester, for her er meget lydt. Og så undgår vi i hvert fald at jeg koger over, selv hvis det skulle lykkes Klara at sove igennem det hele.
Så nu er alle glade. Naboen kan feste frit, farmor og farfar får besøg og jeg kan sove, uden at blive vækket af andre end Klara. Og hun må godt. Vække mig altså.

Det gør hun også kun en gang om natten for tiden. Mellem 3 og 4, afhængigt af, hvad tid hun falder i søvn.
Hun er lige pludselig blevet så god til at åbne munden, så i dag har hun spist 2 gange en halv portion grød, den ene med lidt ærtemos på. Og en kvart avokado. Hun er bare mit lille yndlingsmadøre, er hun!

Ellers har vi hygget igennem med Nina og Erik i dag. Gik en laang tur med ungerne i den dejlige, friske, klare vintersol og endte i Klodshans, hvor jeg for 200 kr. fik en skwish-rangle, en plast-hagesmæk, tre bluser, en spencerkjole og et par street-smarte baggy hip hop bukser til Klara (til når hun skal ud og være farlig sammen med sin far :-)) Alt er brugt undtagen hagesmækken, men det er pænt og Klara har længe ønsket sig en skwish rangle. Hun hugger altid Eriks. Og sådan en rangle alene koster jo 199 kr. fra ny af, så alt det andet fik jeg jo stort set gratis 🙂
Da vi kom hjem til Nina sov Klara videre udenfor. Hun fik sovet 3 timer i alt!!! Vi andre fik noget the og m&m's og så smuttede jeg hjemad.
Dejlig dag.
Fredag skal vi til kaffemik hos min søster. Har stadig ikke fået købt hende en fødselsdagsgave. Længe leve ammehjernen!
kh julie

OPDATERING:
Fredag morgen tog klara min finger og stak den ind i hendes mund som sædvanlig. Men denne morgen sagde hun "se, mor. jeg har fået en tand!!!!" Og det har hun!! Den er ikke helt oppe endnu, men man kan tydeligt mærke den lille hårde kant! Det forklarer jo nok den røde mås i sidste uge, men ellers synes jeg nu ikke vi har mærket noget til at den var på vej. Hun sover jo nærmest bedre om natten for tiden. I nat fra 20.30 til 01.30 og så videre til 06 og igen videre til 08.30. Hurraaaaa :-)))))

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.