Netflix

Nå, men for nogen tid siden opsagde vi vores kabel tv pakke. Vi betaler stadig licens, og så købte vi en digital stueantenne, og så ser vi bare alle de gratis kanaler fra DR. Det er også kun dem vi så før, alligevel. Nej, vi savner heller ikke tv2. Vi så det aldrig.

Så rodede min kæreste med noget med wii´en, som et slags mediecenter. Hvor film og serier lå på en harddisk og så kunne man streame dem via wii´en og en eller anden boks og noget magi og se det hele på fjernsynet. Det var ok, men det var ikke perfekt. Tit kunne den ikke finde harddisken eller hvis filerne var for store, kunne wii´en ikke køre dem og hvad ved jeg om det shit, men det var ikke perfekt. Så meget ved jeg. Jeg blev tit irritabel på det og satte en helt almindelig dvd på i stedet.

Jeg ser nemlig mange film. Og endnu mere, ser jeg serier. På dvd. Jeg kan lide at bestemme selv, og hvis jeg vil se en serie, så vil jeg se den nu og ikke kun hver mandag aften kl. 20. Hvor børnene ikke altid er faldet i søvn, og så er man lige ude af huset – det sker jo! Og så går man glip af et afsnit. Når jeg vil se, så vil jeg se. Og helst flere afsnit i rap.

Så var det, at jeg min kæreste sagde, at han havde hørt om noget der hedder Netflix. Så sagde jeg, at det kendte jeg godt. Så så han tvivlende ud. Så sagde jeg, du er bare så sent ude mand. Mig og de andre firstmovere der læser Christiane Vejløs nyhedsbrev fra Elektronista bloggen, vi har kendt til Netflix i ugevis, mindst! Måske månedsvis!! Christiane postede nemlig for læææænge siden et fantastisk indlæg om Netflix og med en god video tutorial til, hvordan du selv sætter det op!

Dengang jeg først læste det og så videoen, tænkte jeg “Årrhh hvad!! Sejt!” og så gjorde jeg ikke mere ved det. Men nu sendte jeg så linket til min kæreste, og han købte en boks og oprettede Netflix konto og yada yada yada, og for ca. 8-10 dollar om md. har vi nu fuldstændig lovligt MASSER af serier og film. Masser, siger jeg dig.

Og jeg siger dig, det er pragtfuldt.

Jeg har set Glee. Teen Wolf. Borgia. Greys. Frasier. The Tudors. Sons of Anarchy. Gossip Girl. Og mange mange flere. Der ligger jo ikke de nye blockbusterfilm, og heller ikke serier som endnu ikke er ude på dvd. Men hvis det er ude på dvd i USA, så ligger det der. Ikke alting, nej. Men rigtig rigtig meget. Og jeg er glad. Det virker upåklageligt.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

10 Kommentarer til Netflix

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.